Hammerfallin “Crimson Thunder” sai juhlapainoksen

Ruotsalainen power metal -yhtye Hammerfall julkaisi 20-vuotisjuhlajulkaisun “Crimson Thunder” -albumistaan. Levyn on miksannut ja masteroinut uudelleen Fredrik Nordstrom ja siinä kuullaan ennen kuulemattomia tuotantoäänitteitä, livenä akustisesti soitettuja kappaleita ja täysin uusi medley.

Kitaristi Oscar Dronjak: “The medley is a five minute celebration of the full album, with parts from well-known as well as never-before-played tracks, and is a highlight for both artist and audience every night.”

Kuuntele levy: https://hammerfall.bfan.link/crimson-thunder-20year.ema

Yhtye:
Joacim Cans – vocals
Oscar Dronjak – guitar
Fredrik Larsson  – bass
Pontus Norgen – guitar
David Wallin – drums

HOMEPAGE: LINK
FACEBOOK: LINK
INSTAGRAM: LINK


Lähde: Nuclear Blast

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.