Barrel julkaisi täysmetallivaippaisen EP:n – nimibiisin video katsottavissa

Kuva: Mari Ruokola
MAINOS:Tiedote 26.9.2022

Koronarajoitusten luovasta tuhosta syntynyt tamperelainen Barrel on julkaissut “Bullet With Your Name” -esikois-EP:nsä syyskuun 23. päivä. Bändin tanakan metallinen soundi on syntynyt niin rajoittamattomasta tekemisen ilosta, kuin myös jäsentensä muiden yhtyeiden (mm. Dystocracy ja Dead Samaritan) vaikutuksesta. Katso EP:n nimikkobiisin lyriikkavideo alta:

Kuuntele EP musiikkipalveluissa: https://linktr.ee/barrelmetalband

”Koska Barrel muodostui vapaan luomisen välineeksi, emme lähteneet reeniksellä rajaamaan musiikkimme genreä tai kausia. Janne toi mukaan oman kirjastonsa, josta nostettuihin riffeihin jokainen on lisännyt oman panoksensa ammentaen erilaisista musiikillisista taustoistaan ja mieltymyksistään. Lopputulosta ei siis ole mitenkään kahlittu teemoihin tai kuoliaaksi saakka harkittuun ilmaisuun”, basisti Vellu kertoo projektina startanneen, mutta pysyväksi bändiksi muodostuneen yhtyeen musiikin perusprinsiipeistä.

 

1. Bullet With Your Name
2. Adonai / Elohim
3. Dying Star

KOKOONPANO:
Valtteri – laulu
Janne – kitara
Vellu – basso & taustalaulu
Honkku – rummut

https://www.facebook.com/barrel.metalband
https://barrelmetalband.bandcamp.com/


Kuva: Mari Ruokola
Lähde: Metal Asylum Promotions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.