Drug Of Choice julkaisi viisi biisiä sisältävän EP:n

MAINOS:Tiedote 18.4.2024

Pääkaupunkiseudulta ponnistava Drug Of Choice on julkaissut viisi biisiä sisältävän EP:n. Sekä suomen, että englannin kielistä musiikkia sisältävän levyn biisejä on noteerattu soittolistoilla, esimerkiksi “Fuck OFF” löytyy Spotifyn omalta “Parasta suomipunkkia” -soittolistalta.

Drug of Choice ottaa kappaleillaan tiukasti kantaa tämänhetkiseen yhteiskunnallisen keskustelun tilaan, mutta myös reflektoi ihmisyyttä monella tasolla.

Spotify: https://open.spotify.com/album/5AwdLruxwyBGoVy1CJCmMi
Soundcloud: https://soundcloud.com/drug-of-choice-fin/sets/drug-of-choice-ep-vol2

Vuonna 2015 perustettu yhtye on soittanut nykyisellä kokoonpanolla vuodesta 2020, ja julkaissut tasaisesti uutta musiikkia. Tuttuun tapaan Sami Moilasen johtaman bändin musiikissa pääosassa ovat tiukat riffit, bassosoolot ja kantaa ottava lyriikka, jossa on paikoin palattu bändin juurille Suomen kieleen. EP on nauhoitettu Saarni Music studiolla Vantaalla.

Bändin omien sanojen mukaan: ”Luvassa on tiukkaa tykitystä ja yhteensoittoa, tätä ette halua missata! Julkaisulla esittelemme uuden rumpalimme Tommi Kauritsalon. Haluamme myös kiittää Saarni Musicin Markus Heinosta joka mahdollisti todella tehokkaan nauhoitus session. Olavi Wuorimaan kitarasaundi on timanttia, ja Sami Moilasen biisinkirjoitus -ja laulutaidot on viety seuraavalle tasolle.”

Drug of Choice “EP vol2” | Biisilista:
– Harmaa
– 2035 (60-luvun lapset)
– Fuck OFF
– 2100
– Levottomat 3 (Kun mikään ei riitä)

EP on kuunneltavissa ja ostettavissa suoratoistopalveluissa.

Drug of Choice on:
– Sami Moilanen – Basso & Laulu
– Olavi Wuorimaa – Kitara
– Tommi Kauritsalo – Rummut

https://www.facebook.com/DrugOfChoiceFinland
https://www.instagram.com/drugofchoice
https://open.spotify.com/artist/6ogg2M3DK2jpzdvsVNDWIT


Lähde: Drug Of Choice

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.