Vanta julkaisi “Let Me Out of Paradise” -maistiaisen loppuvuodesta julkaistavalta debyyttilevyltään

Näe bändi seuraavan kerran livenä Kuudennella Linjalla 4. lokakuuta

Tiedote 8.9.2023

Vaihtoehtorockin vahva tulokas VANTA on tiputellut tasaiseen tahtiin ulos mielenkiintoisia biisejä alkuvuodesta 2024 päivänvalon näkevältä Future Does Not Belong to Us -debyyttilevyltäään. Tänään lohkaistu Let Me Out of Paradise palauttaa teemallaan kuulijan pariutumishuuman realiteettien alkulähteille. Kappale on samalla osoitus siitä, mitä helsinkiläisen ALT-rock tulevaisuus kuulostaa – raa’at tunteet purkautuvat harvoin hiljaa.

“Let Me Out Of Paradise kertoo palvonnasta, kun sokea rakkaus saa unohtamaan kuka toinen oikeastaan oli. Kuinka pitäisi vastata odotuksiin, jos sinua ylistetään maasta taivaaseen, vaikkei sinua kukaan oikeastaan tunne? Hieno julkisivu tuntuu tärkeältä, mutta kukaan ei ole täydellinen, ja liian korkealta jalustalta on helppo tippua kovaa alas”, Markus Saikkonen kuvailee.

VANTA on matkallaan kohti debyyttilevyään siirtynyt koko ajan progressiivisempaan ja modernimpaan metallisoundiin. Let Me Out of Paradise -sinkku ja sitä ennen julkaistut Count to ZeroToo Rich for My BloodHate in Your Heart ja Stranger ovat tästä oivallisia todisteita.

Massiivinen tuotanto ja voimaa uhkuva esiintyminen lyövät kättä seuraavan kerran livenä seuraavasti:
4.10.2023 Kuudes Linja (mukana myös Shiva ja Pleasent Flow)
9.12.2023 Semifinal (mukana myös Frail ja Varjola)
Liput Semifinalin keikalle myy Tiketti.

VANTA on:
Markus Saikkonen – Laulu
Lauri Aaltonen – Kitara
Aleksi Laiho – Kitara
Henri Niemi – Rummut

VANTA | FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR