Ian Voltage julkaisi musiikkivideon “Nova”-kappaleelleen

Kuva: Janne Rask
MAINOS:Tiedote 17.2.2023

Debyytti-EP:nsä Spring of Turmoil vuosi sitten julkaissut Ian Voltage on tuore helsinkiläinen hard rock-yhtye, joka nostaa EP:ltään nyt esiin Nova-kappaleen tyylikkään musiikkivideon voimin. Rauhallisesti mies ja kitara -tyylillä alkava kappale kasvaa kohti kliimaksiaan tarttuvien kertosäkeistöjen ja kitarasoolojen siivittämänä.

”Nova – viittaus uuteen alkuun vai räjähtävään tähteen? Vaiko alun perin kappaleen työnimi, koska hittirakenteensa ja balladimaisen ilmaisunsa vuoksi kappale voisi sopia erään nimeltä mainitsemattoman radiokanavan soittolistoille? Heh, itse asiassa nämä kaikki pitävät paikkansa. Nova todellakin oli alun perin biisin pelkkä työnimi, mutta lopulta tajusimme, että Nova eli äkillisesti kirkastuva tähti sopii biisin ihan oikeaksi nimeksi. Täten parempaa ei enää yritetty keksiä.

Biisin sanomassa on kyse toiveikkuudesta ja positiivisuudesta sekä siitä, että jokainen on oman elämänsä valtias. Vastoinkäymisiä tulee ja menee, mutta heikkoinakin hetkinä tulisi lannistumatta uskoa itseensä ja unelmiinsa. Ovia aukeaa ja ovia sulkeutuu, mutta jokaisella on avaimet omissa käsissään”, yhtye kertoo.

”Kuvauksiin oli budjetoitu aikaa kaksi päivää, mutta kuvaussessiot olivat sen verran tehokkaat ja intensiiviset, että kaikki saatiin kuvattua yhden vuorokauden aikana. Teppo on kyllä mies paikallaan. Erityiskiitokset Europelti Oy:n Kari Nurmiselle sekä Where’s My Bible -vokalisti Jussi Matilaiselle, jotka avokätisesti tarjosivat puitteet videon toteuttamiseksi!”, yhtye kiittelee.

Videon käsikirjoituksesta, kuvauksesta ja editoinnista vastasi Ian Voltagen luottopakki Teppo Ristola, joka toteutti myös yhtyeen vuonna 2022 julkaiseman G.F.W. –musiikkivideon.

Viime syksynä Möysän Musaklubilla lauteet Shiraz Lanelle sekä DIRTille lämmitellyt Ian Voltage ei aio jäädä lepäilemään laakereilleen. Ensi kuussa Lammaskallion Audio -studiolle suuntaava yhtye vihjailee uusien musiikkivideoiden olevan suunnitteilla. Lisäksi keikkakalenteriin on odotettavissa uusia päivämääriä.

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Janne Rask

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.