Hautajaisyö julkaisi uuden levynsä ”Ei Hauta Kysy Lupaa”

Kuva: Sami Kettunen / Kuvauksellista valoa

Tiedote 9.8.2022

”Ei Hauta Kysy Lupaa” on Hautajaisyö -bändin neljäs levy. Raskasta metallia kotimaisella kielellä runnova bändi sotkee modernia ja perinteistä ilmaisua musiikkiinsa. Death metal on vahvasti läsnä tällä julkaisulla, vaikka vaikutteita on haettu myös muista genreistä. Bändi luottaa musiikissa rujoon poljentoon ja synkkiä teemoja sisältäviin sanoituksiin. Näistä elementistä kasautuu levy, joka toimii genren koville faneille, kuin myös sitä vähemmän kuunteleville.

”Ei Hauta Kysy Lupaa” on kuin sisarlevy bändin edelliselle levylle, sillä sen
kappaleiden tekeminen alkoi ennen edellisen levyn julkaisua. Uudesta levystä voi myöskin aistia parin vuoden keikkojen perumiset, bändin jäsenten elämänmuutokset ja tämän hullun ajan jättämät jäljet. Levyn tekstit käsittelevät vahvasti itsetuhoa ja asioiden selvittämättä jättämistä. On helppoa paeta arjen raskautta itseinhon syövereihin ja on liian yleistä jättää hakematta apua. Yleensä tämä polku päättyy omankäden kautta ja tuolloin sisimmässä oleva paha olo vieritetään lähimmäisille.

https://push.fm/fl/hautajaisyo-ei-hauta-kysy-lupaa

01. Kunnes Hajoan
02. Harhaluulo
03. Askel
04. Kuuleeko Kukaan
05. Kärsimys
06. Lohduton
07. Elämä lakkaa
08. Hiljaisuuden Vankila
Albumin kansi: Minttu Harju

Kokoonpano:
Janne Partanen – laulu
Sami Lustig – kitara
Simo Pesonen – basso
Teemu Roth – rummut

https://www.facebook.com/Hautajaisyo
https://www.instagram.com/hautajaisyo
https://hautajaisyo.bandcamp.com


Kuva: Sami Kettunen / Kuvauksellista Valoa
Lähde: Janne Partanen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.