BloodRedNails julkaisi kolmannen singlensä

Tiedote 31.3.2023

BloodRedNails on raskaan metallin lupaus. Sooloprojektista tiiviiksi nelihenkiseksi bändiksi kasvanut modernin metallin ja old school death metal-hengen sulatusuuni maustaa biisejään melodisilla ja groovaavilla kertseillä. Varsinais-Suomessa tämä vuonna 2020 perustettu bändi on saanut keikkailla jo mukavasti, mutta suurempien estradien valloittaminen on vasta edessä. BloodRedNailsin ensimmäinen single Free on julkaistu yhteistyössä Turku Rock Academyn kautta ja toinen TRA:n kanssa julkaistu sinkku oli hiljattain Ukrainan sodan uhreille omistettu hyväntekeväisyyskappale Slava Ukrajini.

Nyt julkaistava Proving Grounds on siis BloodRedNailsin kolmas singlejulkaisu.
“Proving Grounds on sanoja, riffejä ja videota myöten pelkkää turpaanvetoa. Tämän biisin tahtiin voi sekä purkaa aggressioitaan, että tuhota niskansa.” kommentoi Tony Ewart.

Jos adrenaliinia ja raivoa saa sekoitettua, se kuulostanee äänitettynä tältä.

Katso video YouTubessa, kuuntele kappale musiikkipalveluissa

BloodRedNails on:
Tony Ewart – kitara & laulu
Sebastian Aaltonen – rummut
Matti Rundelin – kitara & taustalaulu
Ian Perring – basso & taustalaulu

Voit tutustua artistiin lisää Instagramissa ja Facebookissa.


Lähde: V.R. Label Finland

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.