Fearmonger on julkaissut musiikkivideon uunituoreelle “Zenith of Existence” singlelleen

Kuva: Fearmonger

Tiedote 8.4.2023

Death metal -trio Fearmonger on julkaissut musiikkivideon uunituoreelle “Zenith of Existence” singlelleen. Julkaisu on viimeinen single ennen 21.4. julkaistavaa “Singularity” -nimeä kantavaa debyyttialbumia. Koko levyn teemana toimii tekoälyn ja koneiden vallankumous, mikä näkyy myös videolla. “Zenith of Existence” on levyn avauskappale ja edustaa albumin suoraviivaisinta antia reilun puolentoista minuutin mitallaan. Levyltä
on aiemmin lohkaistu jo singlet “The King” ja “The Colossal Price of Hubris”.

Fearmonger perustettiin Helsingissä vuonna 2020 studioprojektina, jonka tarkoituksena oli soittaa grindcorea, mutta sittemmin bändi on laajentunut livekokoonpanoon ja tyylikin on muuttunut modernin death metallin suuntaan, ottaen mausteita myös deathcoresta.

“Singularity” julkaistaan digitaalisesti 21.4. ja CD ja kasetti julkaistaan pian sen jälkeen. Kappalelistaus on seuraavanlainen:

01. Zenith of Existence
02. Mechanic Convergence
03. Open the Gates
04. Measures
05. Mobilize
06. The Final Frontier
07. The King
08. The Colossal Price of Hubris

“Zenith of Existence” musavideo:

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/3H3nB78HmxyT0LI964izF3?si=4XV8Yvm4QU2cczIwweKOdA&utm_source=copy-link

Instagram:
https://instagram.com/fearmongerhki

Facebook:
https://facebook.com/fearmongerhki


Lähde ja kuva: Fearmonger

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.