VANAI:n uusi single ”Hukanhauta” on julkaistu musiikkivideon kera

Kuva: Eero Lehti
MAINOS:

Tiedote 3.10.2022

VANAI:n uusi single ”Hukanhauta” on julkaistu musiikkivideon kera. Uusi kappale esittelee yhtyeen ärhäkkäämpää puolta.

Spotify: https://open.spotify.com/track/1msVkg4UAo42q6s1f99AnE

VANAI:n laulaja-kitaristi Tuukka Savimäki kertoo julkaisusta seuraavaa:

”Hukanhauta on tiukka ja trässähtävä tykitys, jossa kulmahampaat näkyvät ja suu on täynnä vaahtoa! Ihminen on usein susi itselleen, vaikkei sitä itse ymmärrä. Jälkeläisiäänkään ei voi suojella ikuisesti vaan lopulta on irrotettava ote ja annettava kaaoksen kuljettaa. Kyllä halla hukan kotiin ajaa.”

”Hukanhauta” äänitettiin Hämeenlinnassa kesällä 2022. Miksauksesta ja masteroinnista vastasi Janne Saksa Sound Supreme -studiolla. Musiikkivideo kuvattiin Hämeenlinnan Suisto-klubin keikalla huhtikuussa 2022.

Hämeenlinnalainen VANAI soittaa suomenkielistä metallia, jossa on elementtejä progressiivisen ja alternative metallin puolelta. Bändi on perustettu vuonna 2012 ja luotu uudelleen 2019 aiemman Rivefell -yhtyeen raunioille. VANAI on nimetty muinaisen Vanain kaupungin mukaan, jonka kerrotaan sijainneen Hämeessä pimeällä keskiajalla. Ensimmäinen omaa nimeä kantava Ep julkaistiin 2019 ja tuplasingle Linna / Taivasikkuna vuonna 2021.

https://www.facebook.com/vanaiband/
https://www.instagram.com/vanaiband/


Kuva: Eero Lehti
Lähde: VANAI

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.