Punkin juurihoitoa Tampereen Yo-talolla la 3.2.2024

Helmikuussa Tampereella keikkalavan jakavat brittibändi Eddie & The Hot Rods sekä kotimaiset Pojat ja Saattohoito79.

Tuoretta, legendaarista punk-paahtoa Yo-talolla
MAINOS:Tiedote 7.10,2023

Tampereen Yo-talolla voidaan lauantaina 3. helmikuuta todeta, että vanhan koulun punk rock elää, potkii ja voi hyvin.

Illan kovan kolmikon muodostavat Eddie & The Hot Rods, Pojat ja Saattohoito79. Eddie & The Hot Rodsin suurin hitti on Do Anything You Wanna Do, jonka Pelle Miljoona käänsi muotoon Lähdetään kiitämään, Pojat on esitellyt suomalaisille Pasi Virtasen ja heiluttanut ramopunkin lippua vuodesta 1989 ja Saattohoito79 surfaa nimensä mukaan uudessa aallossa sujuvasti.

Vuonna 1975 perustettu, kokoonpanoaan useita kertoja rukannut ja elävä pubirockin legenda Eddie & The Hot Rods on yhä kiivaassa vauhdissa. Keväällä 2023 ilmestynyt Guardians of the Legacy -albumi saa jatkoa jo marraskuun alussa, kun bändiltä ilmestyy single Why Should I Care, jonka b-poskelle pyörii upea versio The Plimsoulsin klassikosta A Million Miles Away. Eddie & The Hot Rods levyttää nykyään tamperelaiselle Hiljaiset Levyt -yhtiölle.

Hiljaiset Levyt yhdistää myös molempia kotimaisia yhtyeitä, joiden viimeiset julkaisut ovat ilmestyneet yhtiön kautta. Saattohoito79:n albumi on nasevasti otsikoitu Ajankohtainen Kakkonen ja Pojat havainnoi maailmaa tuoreella Nämä ajat -pitkäsoitolla, jolla laulaja-kitaristi Miika Söderholmin johtama nelikko iskee kuin 1 000 000 volttia!

EDDIE & THE HOT RODS (UK), POJAT, SAATTOHOITO79
la 3.2.2024 Tampere, Yo-talo
liput alk. 24,50 e / 22 e opiskelijat / 25 e ovelta (ennakko Lippu.fi)

Linkit:

www.eddieandthehotrods.com
www.facebook.com/Pojat
www.facebook.com/saattohoito79
www.hiljaisetlevyt.com
www.yo-talo.fi
www.nem.fi


Lähde: Nem Agency Oy