Volucrine julkaisi uuden singlen “Old Friend”

Kuvaaja: Antti Heikkilä

Tiedote 13.6.2023

Kouvolasta korkeuksiin kurkoittava moderni vaihtoehtometalliyhtye VOLUCRINE julkaisi odotetulta, myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta pitkäsoitoltaan uuden Old Friend singlen.
“Tällä kertaa aloitin sävellystyön standardia paljon alemmas viritetyllä 7-kielisellä kitaralla ja jo se inspiroi katsomaan Volucrinen musiikkia uudesta perspektiivistä. Meille ominainen groovaavuus, emootio ja suuret melodiset kertosäkeet ovat läsnä, mutta rinnalla kulkee nyt tonaalisesti syvemmältä louhivat riffit. Old Friend on malliesimerkki tästä.” kitaristi Antti Heikkilä taustoittaa.
ETNA -albumi tulee olemaan vuonna 2009 perustetun vaihtoehtometallinelikon neljäs pitkäsoitto, jota on työstetty pitkään ja ajatuksella. Väkevä Old Friend jatkaa albumin promotointia näyttävästi pelin avanneiden ETNA ja Combatant -singlejen vanavedessä antaen lupauksen vahvasta kokonaisuudesta.
“Niin ikävä kuin se onkin myöntää, niin vahvin musiikki syntyy aina henkilöhohtaisesta kivusta. Olemme pyrkineet aina lähestymään musiikkiamme tunne edellä ja uusissa biiseissä se minusta soi vahvemmin kuin koskaan.” laulaja Jupe Velin kertoo.

Kuuntele “Old Friend” musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/volucrine-oldfriend

Kuuntele jo julkaistut singlet:
Song 2: https://youtu.be/s6EuPimAX_w
ETNA: https://youtu.be/ydkOrG5Ue6Q
Combatant: https://youtu.be/rQlVumR8dVc

Kokoonpano:
Jupe Velin – laulu
Joni Kyynäräinen – basso
Antti Heikkilä – kitarat
Jani Aalto – rummut

Lähde: Inverse
Kuvaaja: Antti Heikkilä