Ainutlaatuinen livepodcast-ilta: Syvä sukellus Children Of Bodomin maailmaan yhdessä bändin jäsenten kanssa

Children Of Bodomin ystäville on 10. huhtikuuta tarjolla todellista herkkua, kun Suomen suosituin musiikki-podcast Kasarin Lapset tekee live-jakson COB:n jäsenten kanssa.

Kuva: Kasarin Lapset/Espoon kaupungin lähettämä mediatiedote
MAINOS:Tiedote 18.3.2024

Ainutlaatuinen tapahtuma maanalaisessa Kannusalissa tarjoaa syvällisen sukelluksen Espoosta maailmalle rynnistäneen Children Of Bodomin maailmaan. Illan isäntänä toimii Kasarin Lapset -podcastin Vesa Winberg, joka keskustelee Children Of Bodomin musiikista ja urasta yhtyeen kitaristin Jaska Raatikaisen, kosketinsoittaja Janne Wirmanin ja basistin Henkka Seppälän kanssa. Luvassa on myös COB-soittajien tuoreita musiikillisia kuulumisia. Mukana keskustelemassa lisäksi Lost Society -yhtyeestä tuttu Samy Elbanna. Yleisö pääsee nauttimaan mielenkiintoisista tarinoista suoraan suomimetallin kärkipaikoilta kerrottuna.

Kasarin Lapset -podcast on ollut kuunneltavissa suosituimmilla suoratoistopalveluilla vuodesta 2019 lähtien ja on kerännyt yli miljoona striimausta. Se on saavuttanut suuren suosion kuulijoiden keskuudessa tarjoten kiehtovia keskusteluja musiikkimaailman huipuilta.

Tapahtumassa on numeroidut istumapaikat ja tilaisuus on avoin kaikenikäisille COB:in musiikin ystäville.

Kasarin Lapset -live: Children Of Bodom – Spesiaali Kannusalissa keskiviikkona 10. huhtikuuta. Tapahtuma alkaa klo 19.00. Liput 20 € + tilausmaksu (alkaen 1,50 €) Lippupisteestä ja 25 € ovelta tuntia ennen tapahtuman alkua, mikäli lippuja on jäljellä. Tunnelmallinen Cafe Bar Luola palvelee väliajalla ja ennen tapahtuman alkua, klo 18 alkaen.

Kannusali, Kannusillankatu 4, 02770 Espoo


Lähde: Espoon kaupunki