Slash the Smile julkaisi uuden singlen ”T.U.H.O.”

Kuva: Nina Ihanamäki
MAINOS:Tiedote 14.4.2023

Jyväskyläläinen metalliyhtye Slash the Smile julkaisi perjantaina 14.4. uuden singlen, joka kantaa nimeä ”T.U.H.O.”. Kappale on yhtyeen ensimmäinen julkaisu vuoden 2023 puolella. Yhtye on valmistellut debyyttialbumiaan alkuvuodesta. Bändi kuitenkin halusi julkaista keikkasetissä jo jonkin aikaa olleen kappaleen singlejulkaisuna ”odotusta helpottamaan”.

Yhtyeen laulajan Saku Pitkäsen mukaan kappale on livesetissä ollessaan aiheuttanut liikettä yleisössä. ”T.U.H.O.” onkin yksi bändin raskaimmista kappaleista.

””T.U.H.O.” on niin sanoituksen kuin sävellyksen puolesta melkoisen päällekäyvä ja aggressiivinen esitys. Periaatteessa sanoitukseltaan tämä on suomalaisin biisi, mitä meillä on. ”T.U.H.O” rypee maailmanlopun meiningeissä sen verran hirtehisesti, että eiköhän tämä katajainen kansamme ymmärrä tällaisen mätön ja tummemman huumorin päälle”, Pitkänen lohkaisee.

Yhtye jatkaa debyyttialbuminsa valmistelua kevään mittaan. Lisäksi odotettavissa on myös keikkajulkistuksia. Bändi esiintyy kesällä muutamilla festivaaleilla, joista suurimpana Tuska Festival 30.6.-2.7..

Some-linkit:

Lähde: Slash the Smile

 | Profiili

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.