Fat Rabbits julkaisi “Fantasmagoria”-singlen lyriikkavideon kera

kuvakaappaus
MAINOS:

Tiedote 17.11.2023

Raskasta rockia esittävä Fat Rabbits julkaisi tänään uuden kappaleen nimeltään Fantasmagoria. Slipknotilta ja Kornilta pokkana ammentava kappale kertoo juhlimisesta ja otteen kadottamisesta. Illan saatua ahdistavan käänteen on tilanteesta pakko päästä pois. Kappale sai seurakseen myös intensiivisen lyriikkavideon.

Yhtye kertoo sanan fantasmagoria viittaavan Ranskassa 1700-luvulla kehitettyyn valonäytökseen, jossa esitystä varten kehitetyllä ”taikalyhdyllä” heijastettiin painajaismaisia kuvia seinille, savuverhoon tai muille pinnoille. Heijastinlaitteen synnyttämiä kuvia aaveista ja paholaisista pystyi liikuttelemaan, aivan kuin hahmot olisivat elossa.

”Yökerhon ihmispaljoudessa yksinäinen juhlija voi etsiä vapauden tunnetta jallushotti ja tuoppi kerrallaan, mutta valojen ja varjojen keskellä, aivokemiallisen epätasapainon vallitessa ei ahdistus, pelko tai vihakaan piileskele koskaan kaukana. Kun olet tarpeeksi sekaisin, kuka sinua oikeastaan ohjaa?”, yhtye pohtii.

Fat Rabbits on turkulais-helsinkiläinen vuodesta 2014 alkaen toiminut yhtye, jonka muodostavat Jaakko Malila (kitara ja laulu), Pyry Kunnas (laulu), Antti “Masa” Kiviniemi (basso), Markus Vikainen (kitara ja taustalaulu) ja Antti Kallioniemi (rummut). Yhtye on aikaisemmin julkaissut albumit Fat Rabbits (2015) ja Moottoripojat (2018). Yhtye on työstänyt hitaasti ja hartaudella uutta pitkäsoittoa, joka on tarkoitus julkaista keväällä 2024.

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR