My Favourite Nemesis on tehnyt kansainvälisen levytyssopimuksen yhdysvaltalaisen Seek & Strike -levy-yhtiön kanssa

Kuva: Jani Kormu / Kormugraphy
MAINOS:

Tiedote 12.12.2022

Kotimainen modernia metallia soittava yhtye My Favourite Nemesis on tehnyt kansainvälisen levytyssopimuksen yhdysvaltalaisen Seek & Strike -levy-yhtiön kanssa, jonka rosterista löytyvät mm. yhtyeet Upon A Burning Body, Orbit Culture sekä kotimainen Assemble The Chariots.

My Favourite Nemesis julkaisee uutta musiikkia pitkin vuotta 2023 ja ensimmäinen julkaisu kuullaankin jo heti alkuvuodesta.

Bändi kommentoi: “Yhteistyö Seek & Striken kanssa tulee avaamaan yhtyeellemme paljon uusia mahdollisuuksia, joten olemme erittäin innoissamme! Meillä on julkaisuvalmiina paljon uutta musiikkia, jonka soundi on hioutunut viime kevään kokoonpanomuutoksen myötä, joten heti alkuvuodesta lähtien uutta musiikkia on tiedossa hyvinkin säännöllisesti!”

Suomalainen modernia metallia soittava yhtye, My Favourite Nemesis, on toiminut aktiivisesti vuodesta 2017, ja onkin saanut jalansijaa kotimaisessa modernin metallin skenessä. Bändin Intohimoa, groovea, koukuttavia kitarariffejä ja laulumelodioita sisältävä musiikki on laaja-alaista sovituksiltaan niin laulujen kuin instrumenttien osalta, kunnioittaen sekä perinteisen että modernin metallimusiikin elementtejä.


Lähde: MFN
Kuva: Jani Kormu / Kormugraphy

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.