Kitaristi Jere Vegas julkaisi uuden rock-singlen “Futura”

Kuva: Jarmo Katila

Tiedote 28.4.2023

Pitkän linjan kitaristi Jere Vegas julkaisi uuden singlen ’Futura’. Kyseessä on Vegasin kuudes instrumentaalia kitaravetoista musiikkia sisältävä julkaisu ja tällä kertaa polkaistaan raikkaan ja menevän ilmaisun suuntaan rock-elementtejä unohtamatta.

”Tämä biisi sopii mainiosti meneviin hetkiin ja fiiliksen nostattajaksi. Biisistä löytää tiukkaa riffittelyä sekä tietynlaista kitarasankaruutta, vaikka teknisestä huippusuorituksesta siinä ei olekaan kyse”, Vegas kirjoittaa.

Vegasin soittamien kitaraosuuksien lisäksi biisissä kuullaan rummuissa Kai Jokiaho (Juha Tapio, Erja Lyytinen) ja bassossa Antti Horttana (Anthriel). Biisin julkaisuun liittyy tietynlaista symboliikkaa, koska sen pituus on julkaisupäivän mukaisesti 03:28 ja julkaisupäivä on myös Vegasin ja Jokiahon syntymäpäivä.

Biisin on miksannut tuottaja Aki Sihvonen (Leo Stillman, Tommi Läntinen) ja masteroinut suomalaisen metallimusiikin legenda Mika Jussila (Nightwish, HIM) legendaarisella Finnvoxin studiolla Helsingissä.

Taiteilijanimen Jere Vegas takaa löytyy neljännesvuosisadan ajan soiton riemua nauttinut espoolainen kitaristi Jere Riikonen, joka vaikuttaa myös Superdiesel-yhtyeessä sekä erilaisissa bilebändeissä.

JERE VEGAS – Futura:
– Spotify

– Youtube

LINKIT:
– Spotify
– Instagram
– Facebook
– Youtube

KOKOONPANO FUTURA-BIISILLÄ :
Jere Vegas – kitara
Kai Jokiaho – rummut
Antti Horttana – basso


Lähde: Jere Vegas
Kuva: Jarmo Katila

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.