“Polezhaevskaya Station: viimeinen asema” — Trashcan Dance ja Stealth Division varoittavat apokalyptisella yhteissinkulla ydinasetuhon seurauksista

Kuva: Trashcan Dance/Stealth Division

Tiedote 25.5.2022

Eeppinen single “Polezhaevskaya Station” on horror-rock yhtyeen Trashcan Dancen ja synth wave-yhtye Stealth Divisionin yhteistyön tulos.

 

Yli kuusiminuuttinen dark wave-industriaalimetalli-kappale perustuu Dmitry Glukhovskyn scifi-kirjaan “Metro 2033” jossa ydinasetuhon jälkeinen ihmiskunta asustaa maan alla Moskovan metrotunneleissa.

 

Vain harva on omin silmin nähnyt auringonvalon ja maanpäällinen helvetti on vieläkin pahempi kuin sortuneiden metroasemien varjoissa piilevät kauhut.

 

Kirjan synkkä maailma on varmasti monelle pelaajalle tuttu samannimisestä tietokonepelistä.

 

Trashcan Dancen pelottavan ajankohtainen tarina muokkautuu Stealth Divisionin käsittelyssä lähes EDM-vaikutteiseen muotoon joka tuo mieleen niin Rammsteinin vanhemman tuotannon kuin goottiskenen klassikotkin.

 

Kappaleen on masteroinut Svante Forsbäck Chartmakersilla.

 

Kreikkalainen levy-yhtiö Sleaszy Rider julkaisi viime syksynä Trashcan Dancen uusimman ep:n “Beso Negro” ja yhtye työstää tällä hetkellä seuraavaa kokopitkää albumia.

 

Stealth Divisionin julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa “Bring your lazers, please!”.

 

Mies Stealth Division:in takana on Mikael Grönroos. Kitaristi, joka mm. Shear yhtyeen riveissä on soittanut Japanissa ja kiertänyt eurooppaa melodista heviä soittaen. Viime vuodet hän on keskittynyt tekemään lastenmusiikkia. Siinä Mikael on joutunut säveltämään monipuolisesti eri genrejä, josta kasari ja syna on iskenyt lujaa.
Yhtye:
Lasse – laulu
Hamilkar – kitara
Faust – basso
Javier – rummut
Bearwolfz – koskettimet

 

Linkit:

 

Trashcan Dance:

 

Stealth Division:

Lähde: Inverse

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.