Hardcore-yhtye Tryer juhlistaa 10-vuotista taivaltaan EP:llä sekä keikoilla – nimibiisin video katsottavissa

Kuva: Jan Trygg

Tiedote 8.4.2022

Yli kymmenen vuotta noiduttu hardcore-yhtye Tryer on ajanut kaasupoljin pohjassa ympäri Suomen teitä. Covid pilasi suuremmat 10-vuotis juhlat, mutta sekään ei pysäyttänyt bändin menoa. Katse onkin suunnattu tulevaisuuteen kuten toukokuun 13. päivä Suicide Recordsin vinyylinä ja diginä julkaisemaan Tuho-EP:hen, joka vapauttaa meidät niin patriarkaatista, kapitalismista, informaatiosotaan flipanneista hardcore-äijistä kuin ummehtuneista tavoistakin. Mutta Tuho ei valikoi, vaan se rikkoo myös toisinaan jotain kaunista. Pienjulkaisulta löytyykin yhtyeelle tyypillisiä piirteitä kuten hullua hardcore-tykitystä Maidenilta pöllityillä ja turboahdetuilta heviriffeillä olematta kuitenkaan itsensä toistoa.

”On tavallaan surullista, että joskus sitä vain kirjoittaa lauluja, jotka julkaisupäivänä saattavat viitata johonkin aivan muuhun kuin mitä omassa pääkopassaan on pohtinut. Musiikki on hieno asia, sillä se muuttaa muotoaan eri ympäristössä ja eri ihmisten seurassa. Useimmiten se kuitenkin antaa aina jotain itsestään, oli se sitten toivoa, lohtua, voimaa tai edes viimeisen pakopaikan maailman kaaokselta”, yhtyeen laulaja Jussi Kahola kommentoi EP:n sisältöä.

TUHO-BIISILISTA
1. T.U.H.O.
2. Nollasta nollaan
3. Huomisen vanki
Tryer
Kuva: Jan Trygg

KOKOONPANO
Elias Brunelle – basso
Jonne Haapa-aho – rummut
Jussi Kahola – laulu
Karri Kolehmainen – kitara
Tuomas Mikola – kitara

DISKOGRAFIA
Hero Quest (If Society 2012)
Kukkia kaamoksesta (If Society 2014)
Samaa tarinaa (Soit Se Silti 2017)
Ei kuole koskaan (Suicide 2019)
Tuho-EP (Suicide 2022)
https://www.facebook.com/tryerpunks/
https://www.instagram.com/tryerpunks/
https://tryer.bandcamp.com/
https://sptfy.com/Tryer
http://www.suiciderecords.se/

 


Lähde: Metal Asylum Promotions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.