Electric Mary esiintyy Helsingin On the Rocksissa lokakuussa

Tiedote 30.5.2023

Vuonna 2003 perustettu ja sen jälkeen “ikuisella Australian-kiertueella” ollut australialainen Electric Mary soittaa lokakuun 11. päivänä Helsingin On the Rocksissa. Luvassa on täysi lasti silkkaa rockia ja sen perinnettä; tuimaa bluesin ja stoner rockin sukuista villiä rock’n’rollia.

Kotimantereensa lisäksi Electric Mary on ahkeroinut lavalla myös muissa maissa. Viisi Euroopan-kiertuetta ja muutamaa Yhdysvaltain-keikkaa myöhemmin viisikko on saavuttanut kovan live-iskun. Ahkeran keikkailun ohessa  Electric Mary on myös julkaissut säännöllisesti musiikkia, josta viimeisimpänä soi tämänkeväinen single The Dealer.

Vuosien varrella Electric Mary on jakanut lavan mm. seuraavien bändien kanssa: Whitesnake, Judas Priest, Deep Purple, KISS, Alice Cooper, Motorhead, Def Leppard… syy siihen on selvä! Electric Mary: rock’n’roll the way it used to taste!

ke 11.10.2023
On the Rocks, Helsinki
ELECTRIC MARY (AUS) – 20 Year Anniversary Tour
Support: The Mercury Riots (USA)
Liput alk. 16,50 e (Tiketti) / 18 e (ovelta)

www.electricmary.com
www.rocks.fi/
www.nem.fi

Lähde: Nem Agency Oy

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.