Oululainen melodista metallia soittava Death’s-Head And The Space Allusion julkaisee marraskuussa toisen albuminsa – Viimeinen single ennen albumia nyt julkaistu!

Promokuva: Kari Kerosalo (Instagram: @lonkerosal)
MAINOS:

Tiedote 20.10.2023

Oululainen melodista metallia soittava Death’s-Head and the Space Allusion julkaisee toisen kokopitkän albuminsta “LUC-II-FARUL” marraskuun 17. päivä. Nyt he ovat julkaisseet viimeisen singlelohkaisun ennen varsinaista albumia.

Kuuntele “The Year Of The Sacred” musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/dhatsa-theyearofthesacred

Kitaristi Antza Talala kommentoi:

“The Year of The Sacred on hieman futuristisempi setti. Biisissä tavallista parempi annos sekvenssereitä ja kiippari -osastoa, mutta istahtaa hyvin levyn kokonaisuuteen.

Sanoituksissa Planeetta Maa on kuin punainen pallo poliitikkojen suussa ja kun politiikasta on tullut osa viihdeteollisuutta ja populaarikulttuuria, niin kyllä kelpaa ruoskia.

Mutta tulisiko sellainen vuosi, jolloin huomattavasti viisaampi vierailijakunta ulottuvuuksien takaa, potkisi tämän planeetan takaisin raiteille?”

 

1. The Year Of The Sacred
Kansitaide: Petri Lampela

DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION on Oulussa vuonna 2016 perustettu bändi, joka on yhdistelmä melodioita, metallia ja puhtaita lauluja. Bändi julkaisi “The Counterbalance” nimeä kantavan debyyttialbuminsa vuonna 2019. Toinen albumi tulee näkemään päivänvalon 17.11.2023.

Tällä omaperäisesti nimetyllä bändillä on mielenkiintoinen tapa lisätä musiikkiinsa melodioita, metallia ja rockin raivoavaa henkeä kitarasooloillaan, ja kaikki tämä vielä progressiivisella otteella.

Yhtyeen musiikissa kuullaan tuttuja 80-luvun tunnelmia ja fiiliksiä, joista on kiittäminen suuresta määrästä koskettimia heidän kappaleissaan.

Bändissä on jäseniä useista tunnetuista bändeistä, kuten To/Die/For, Burning Point, Antipope ja Downstone.

DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION on hieno, uudenlainen modernin kuuloinen bändi, jossa voi kuulla rohkeita vaikutteita 80-luvulta. Tämä erinomainen metallipaletti tuodaan loistavasti esiin “The Counterbalance” -debyyttialbumilla. Tuleva toinen albumi jatkaa samalla polulla!

Kokoonpano:
Valtteri Virolainen – vocals
Antza Talala – guitars
Aleksi Mäkelä – guitars
Juho Rikberg – bass
Jussi Ontero – drum


Kuva: Kari Kerosalo
Lähde: Inverse Music Group

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.