Melodisen death metallin kova tulokas Hagalas julkaisi tulevalta “Mentes Reae” albumilta toisen singlen nimeltä “Remembrance Fades” lyriikkavideon kera

Valokuvaaja: Juha Nikupeteri
MAINOS:Tiedote 19.4.2024

Jyväskyläläisen melodista death metalia soittavan Hagalasin debyyttipitkäsoitto “Mentes Reae” julkaistaan Inverse Recordsin kautta 31.5.2024 fyysisenä painoksena ja pala kerrallaan suoratoistopalveluihin, jossa levykokonaisuus on kuultavissa alkusyksystä 2024. Levyn ajankohtainen teema, mielenterveyden monisyiset kasvot, koskettaa myös nyt julkaistua kappaletta “Remembrance Fades”. Biisin sanoma on jatkuva merkityksen etsiminen ihmisen elämässä ja kuinka lopun hetkellä tarinan hahmo ymmärtääkin elämänsä olleen merkityksetöntä jänisten jahtaamista ja että annettu aika on käytetty kyseenalaisesti. Ehkä viesti onkin, että tee elämälläsi jotakin ennen kuin on liian myöhäistä.

Biisi on kuultavissa suoratoistopalveluissa. Siitä on tehty myös lyriikkavideo, joka on nähtävissä Inverse Recordsin ja bändin kanavissa.

Kuuntele single musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/hagalas-remembrancefades

1. Remembrance Fades

Mentes Reae albumin voi tilata itselleen julkaisupäiväksi Inversen verkkokaupasta sekä Levykauppa ÄX:stä.

https://inverse-records.myshopify.com/products/hagalas-mentes-reae-cd
https://www.levykauppax.fi/artist/hagalas/mentes_reae/#923846

Kokoonpano:
Kalle Korhonen, laulu
Antti Huovila, kitara
JM Helenius, kitara
Ville Uimi, basso
Teemu Kankainen, rummut

https://www.hagalasofficial.com
https://www.facebook.com/hagalasofficial
https://www.instagram.com/hagalasofficial/


Kuva: Juha Nikupeteri
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.