Lzzy Hale mukana Avatarin uudella singlellä “Violence No Matter What”

Kuva: Pete Alander
MAINOS:Tiedote 27.1.2023

Avatar julkaisi viimeisen singlen ensi kuussa kuultavalta yhdeksänneltä täyspitkältä studioalbumiltaan. Ruotsalainen heavy metal -friikkisirkus lohkaiseekin nyt varsin mahtavan makupalan faniensa tarjolle, sillä vuorossa on Violence No Matter What -single, jolla mukana duetoimassa on Halestormin upea keulahahmo Lzzy Hale.

”Tämä kappale on todella inspiroiva ja on mahtavaa olla siinä mukana! Suuret kiitokset Avatarille tästä mahdollisuudesta ilmaista angstiani maailman kauhuja vastaan tämän upean biisin kautta”, Lzzy Hale kertoo.

”Violence No Matter What kertoo vain yhdestä asiasta. On täysin hyväksyttävää väitellä ja tapella erimielisyyksistä, mutta raja tulee vetää auktoriteetteihin, jotka pitävät kiinni vallastaan väkivalloin”, Avatarin laulaja Johannes Eckeström linjaa.

Katso Violence No Matter What -kappaleen lyriikkavideo täältä. Tulevalta albumilta oin kuultu tähän mennessä singlet Valley Of DiseaseDance Devil Dance sekä The Dirt I’m Buried In.

Varsin kiireisen kesän viettänyt Avatar teki menestyksekkään headline-kiertueen Pohjois-Amerikassa, jonka jälkeen yhtye jakoi uransa suurimmat lavat Iron Maidenin kanssa Braziliassa. Yhtye nähtiin myös Sabatonin support actina, unohtamatta Euroopan suurimpien kesäfestivaalien lavoja.

Yhtye suuntaa ensi kuussa heti Dance Devil Dance -albuminsa julkaisun jälkeen Iso-Britanniaa ja Eurooppaa halkovalle kiertueelle, joka starttaa 18.2. Manchesterista. Mukana kiertueella ovat Veil Of Maya, Kassogtha sekä Mastiff. Myöhemmin keväällä vuorossa on kuukauden mittainen Pohjois-Amerikan rundi Veil Of Mayan ja Orbit Culturen kanssa.

Kappalelistaus:
1. Dance Devil Dance
2. Chimp Mosh Pit
3. Valley Of Disease
4. On The Beach
5. Do You Feel In Control
6. Gotta Wanna Riot
7. The Dirt I’m Buried In
8. Clouds Dipped In Chrome
9. Hazmat Suit
10. Train
11. Violence No Matter What (Duet w/ Lzzy Hale)

AVATAR | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Pete Alander

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.