Dreadsunshine julkaisi uuden singlen ja lyriikkavideon – kappaleella vierailemassa Aleksi Oksa

Promokuva: Jarmo Glader
MAINOS:Tiedote 4.4.2024

80-luvun vaikutteita omaava synapoppibändi Dreadsunshine julkaisi uuden singlen Into Oblivion. Kappaleella on mukana vierailemassa Balboa Sonsista tuttu Aleksi Oksa. Kappale julkaistiin yhteistyössä jyväskyläläisen Secret Entertainmentin kanssa

“Into Oblivion on ironian täytteinen kertomus, jonka päähenkilö haluaa elää omassa unimaailmassaan. Siellä sanotaan ja koetaan rohkeasti juuri niin kuin halutaan, toisin kuin oikeassa elämässä. Loppua kohden ei enää erota, ollaanko unessa vai hereillä. Rajan häilyvyyttä korostaa kaksi päälaulumelodiaa läpi kappaleen. Laulun päähenkilö haaveilee luultavasti vielä kuolinvuoteellaan siitä, että olisi rohjennut tehdä ja sanoa kaikenlaista.”

Dreadsunshine on Tero Hautamäen (Marraskuun Lapset, Pastorin Jämät & Wasteland) ja Mika Kangankaan (KOL3RA & Burning Mindfields) luotsaama projekti, jossa  liikutaan 80-luvun elektronisen musiikin eri linjoilla ja käytetään vierailevia laulajia kappaleissa. Tässä kappaleessa on mukana äärimmäisen taitava Aleksi Oksa (Balboa Son), joka on ottanut normaalia suuremman roolin biisin teossa.

Kokoonpano Into Oblivion -singlellä:
Laulu: Aleksi Oksa
Synat: Mika Kangas
Kitara & basso: Tero Hautamäki

Linkit:

https://www.facebook.com/dreadsunshineofficial
https://www.instagram.com/dreadsunshine_official
https://dreadsunshine.bandcamp.com

 

Lähde: Inverse