Hard Rock Korppi 2023 -tapahtuman ohjelma julkistettu

Tiedote 9.5.2023

Laukaan Tarvaalassa sijaitsevan Mustan Korpin Saluunan pihapiirissä 9.-10.6.2023 järjestettävän Hard Rock Korpin ohjelma on julkistettu kokonaisuudessaan.
Perjantaina esiintyvät 90-luvun alussa perustettu AOR-yhtye Guitar Slingers, akustisen keikan vetävä AC/CD:n 50-vuotista uraa juhlistava yhtyeen ensimmäinen laulusolisti Dave Evans, helsinkiläinen rockyhtye Blackbird Sons, Bluespunk -yhtye Black Magic Six sekä levynjulkkarikeikkansa vetävä äänekoskelainen metalliyhtye Kaksonen.
Lauantaina on luvassa Vantaan Länsimäessä 1981 perustettu legendaarinen rock’n’roll yhtye Melrose, kotimaisen perinnehevin kärkinimi Wishing Well, Garrage/Surf -trio The Øffsets, jyväskyläläinen hard rockia progressiivisilla mausteilla soittava Whipping Post, sekä suomen keikkalavoja aktiivisesti louhiva Duo Kaikkonen & Liekkala.
Ennakkoliput tapahtumaan maksavat 20€ per päivä ja ne on ostettavissa Nettilipusta ja Saluunan tiskiltä. Liput ovelta maksavat 25€, mikäli lippuja jää myytäväksi ovelta. Tapahtumaan on 18-vuoden ikäraja.
Hard Rock Korppi kokoaa kuudetta kertaa monipuolisen nipun perinteikkäitä ja modernimpia rock -yhtyeitä autenttiseen maalaissaluuna-miljööseen Laukaan Tarvaalan kylälle noin 30km päähän Jyväskylän keskustasta.
Perjantai 9.6.2023
Guitar Slingers
Dave Evans (AUS) [akustinen keikka]
Black Magic Six
Blackbird Sons
Kaksonen
Lauantai 10.6.2023
Melrose
The Øffsets
Whipping Post
Duo Kaikkonen & Liekkala
Wishing Well
Ennakkoliput ja somelinkit:

Lähde: Inverse

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.