Suomalais-brittiläisen Varoshanin debyyttialbumi “…And Then The Rains Came” on julkaistu

Kuva: Varoshan
MAINOS:

Tiedote 15.11.2022

Varoshan on tuore metallibändi, jossa esiintyy suomalaisia, brittiläisiä ja Saksassa asuvia jäseniä. Yhtyeen musiikki yhdistelee surutta tyylejä progressiivisesta postmetallista sludge-vaikutteiseen hardcore-metalliin. Neurosis-, My Dying Bride-, Converge– ja Iommi -fanit löytävät musiikista tuttuja piirteitä. Varoshanin debyyttialbumi “…And Then the Rains Came” on julkaistu 11.1.2022 digitaalisena ja kasettina Elitbolagetin kautta. Levyn kappaleen “The Message” (Feat. Riina Rinkinen) musiikkivideo on katsottavissa:

Varoshanin muusikot ovat tehneet pitkät urat äärimusiikin parissa ja soittavat aktiivisesti useammassa bändissä. Rivistön miehistä löytyy tuttuja mm. Bob MalmströminHundred Year Old Manin (UK), Intrasonic (DE) ja Final Assaultin sulosointujen takaa. Varoshan ei kuitenkaan ole sivuprojekti, vaan yhtye tarjoilee musiikkiäänitteitä ja livekeikkoja täysivaltaisena bändinä. Varoshan tammikuuksi levy-julkaisun yhteydessä kaavaillut Suomen keikat siirtyivät tulevaisuuteen Covid-19 rajoitusten myötä.

1. The Crow
2. The Wrath
3. The Tyrant
4. Tyger Heart (Interlude)
5. The Message (feat. Riina Rinkinen)
6. The Snake

Varoshan on:
Mark Howes – laulu & livekitarat
Anders Bomberg – kitarat, ohjelmointi
Anders Törnqvist – rummut
Matias Löfman – basso, ohjelmointi

https://open.spotify.com/artist/6e8FwPca6PYcLVYBUzqA1e?si=2Eonn5vaRXOzB2xTSBMA3w
https://elitbolaget.bandcamp.com/album/and-then-the-rains-came
https://www.facebook.com/varoshandoom
https://www.instagram.com/varoshandoom


Kuva: Varoshan
Lähde: Elitbolaget

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.