Atlases julkaisi uuden singlen “Earthshine”

Tiedote 28.4.2023

Levollisia tunnelmia ja raskaita äänivalleja sekoittava Atlases on julkaissut kaihoisana vuoropuheluna kulkevan lähes hypnoottisen singlen nimeltä “Earthshine“. Kyseessä on toinen maistiainen kesäkuun 2. julkaistavalta “Between The Day & I” -albumilta. Kauniiden kuvien tahdissa soljuvan lyriikkavideon voi katsoa tästä.

Porilainen Atlases on ottanut tulevalla albumillaan ennakkoluulottoman loikan kohti yhä omaperäisempää ilmaisua. Post metal -elementit ovat yhä läsnä, mutta yhtyeen kokeileva asenne tuonut mukanaan myös aiempaa typistelympiä biisejä, kuten aiemmin singlenä julkaistu “Singulars”.

Katso
“Earthshine” YouTubessa: https://youtu.be/U93yJBFBFzM
“Singulars” YouTubessa: https://youtu.be/EOvCEuKBscw

Edellisen “Woe Portrait” -albumin jälkeen yhtyeen kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia. Jesse Simola (Marto) vastaa taustalaulujen lisäksi yhtyeen sampleista ja koskettimista sekä yhtyeessä vaikuttaa uusi rumpali Arttu Leppänen (Marto) ja kitaristi Rasmus Forssell.

“Between The Day & I” -albumin äänityksestä ja miksauksesta vastaa Jerkka Perälä. Albumin on masteroinut Tony Lindgren Fascination Street studiolla.

Earthshine
Spotifyssa
Apple Musicissa
iTunesissa
Deezerissa
Amazon Musicissa

Keikat:
18.5.2023 Bars Republika, Riika, Latvia
19.5.2023 Klubas Lemmy, Kaunas, Liettua
20.5.2023 MCB, Jelgava, Latvia
27.5.2023 Meara Klubi, Kulttuurikulma, Pori

Kokoonpano:
Rasmus Forssell – Kitara
Ville-Veikko Laaksonen – Kitara
Jamppa Lamminpää – Laulu
Arttu Leppänen – Rummut
Jerkka Perälä – Basso, Laulu
Jesse Simola – Koskettimet, Samplet, Laulu
Diskografia:
Penumbra EP (Pest Records 2017)
Atlases/Besra – split 8″ (Omakustanne 2018)
Haar (Rain Without End Records 2019)
Woe Portrait (Lifeforce Records 2020)
Epsilon (Lifeforce Records 2021)
Between The Day & I (Lifeforce Rercords 2023)

Lähde: Rockhopper

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.