Hellsinki Metal Festival julkisti etko- ja jatkobileidensä esiintyjät – Viimeisestä keikkaslotista somekilpailu käyntiin

Festarien oheisohjelmassa luvassa Slam Wrestling sekä Brutal Bazaar -expo-alue

Tiedote 18.7.2023

Elokuun 11. ja 12. päivä järjestettävillä Hellsinki Metal Festivaaleilla vietetään yksiä Suomen suven rankimpia bakkanaaleja, kun ensimmäistä kertaa pidettävä festari rakennetaan Nordikselle. Bileet eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään tapahtuma-alueelle, sillä elävästä musiikista pääsee nauttimaan festarien lisäksi peräti kahdella eri venuella.

Juhlinta aloitetaan torstaina pre-partyjen merkeissä Korjaamolla. Jatkopaikkoina toimii Korjaamon lisäksi Mikonkadun On The Rocks. Keikkojen sisäänpääsymaksu on festarirannekkeella 10€ ja ilman ranneketta 15€. Lauantaina On The Rocksin lavalla on vielä toinen paikka vapaana, ja kyseisen slotin lunastajaksi voi päästä osallistumalla kilpailuun tapahtuman somekanavilla.

Torstai 10.8.
Korjaamo: Assemble The Chariots, My Favorite Nemesis, Kneel Before The Death

Perjantai 11.8.
On The Rocks: …And Oceans, Re-Armed, Everture
Korjaamo: Balance Breach, Luna Kills

Lauantai 12.8.
On The Rocks: King Satan sekä BÄNDIKISAN VOITTAJA
Korjaamo: Black Crucifixion, Kyy, Hirviö

Lisäksi festarien esiintyjäkaartia kasvatetaan vielä kahden esiintyjän verran. Lisäyksinä nähdään Nummirockissa Wacken Metal Battlen voittanut death metal -orkesteri Omnivortex (PE), sekä porvaricorea soittava Bob Malmström (LA).

Hellsinki Metal Festival tarjoaa hyvän musiikin lisäksi myös muuta mielenkiintoista ohjelmaa, kuten Slam Wrestlingin tarjoilemaa show-painia. Tapahtuma-alueella on myös mystinen Brutal Bazaar -expo-alue, jossa pääsee tutustumaan raskaaseen metalliin käsityöläispajojen kautta.

”Festivaalialueen uumenissa oleva Brutal Bazaar on valtakunta, joka ei ole heikkohermoisille. Se houkuttelee niitä, joilla on poikkeuksellinen ja periksiantamaton intohimo kaikkeen raskaaseen.

Tällä arvoituksellisella messualueella kohtaat lukemattomia elämyksiä, jotka uhmaavat perinteitä ja vievät sinut matkalle läpi metallimaailman varjojen. Täällä kapinan henki ja raaka voima kietoutuvat yhteen, sytyttäen aistisi ja ruokkien mielikuvitustasi. Vierailija pääsee todistamaan käsityöläisten taitoja, kun he hengittävät elämää synkkiin visioihinsa, jossa jokainen luomus on täynnä metallin henkeä. Täällä taiteilijat, käsityöläiset ja harrastajat kohtaavat ja muodostavat yhteisön, jota yhdistää heidän yhteinen rakkautensa metallia kohtaan.”

Toimijoilta otetaan vielä hakemuksia vastaan. Hae mukaan vielä kun ehdit osoitteesta:
https://www.hellsinkimetalfestival.fi/myyntipaikat/

Elokuun hevintäyteisen kesäyön tunnelmiin voit virittäytyä jo etukäteen tutustumalla tapahtuman soittolistaan.

Liput Hellsinki Metal Festivaaleille ovat myynnissä täällä.

HELLSINKI METAL FESTIVAL | FACEBOOK | INSTAGRAM


Lähde: Ginger Vine Management & PR