Poisonblackin kiertue saa jatkoa

Tiedote 14.4.2023

Metalliyhtye Poisonblack viettää tänä vuonna debyyttinsä ”Escapexstacy” 20-vuotisjuhlia tekemällä lyhyen paluun keikkalavoille. Syyskuulle aiemmin julkistetut kuusi keikkaa myytiin loppuun nopeasti, joten yhtye lisää suuren kysynnän myötä keikkakalenteriin viisi lisäpäivää. Kiertueen jatko-osa alkaa keskiviikkona 25. lokakuuta Kuopion Sawohouse Undergroundista, josta matka jatkuu Tampereen Tullikamarin kautta Lahteen Möysän Musaklubille ja Turun Teatroon. Juhlakiertueen viimeinen keikka koetaan Helsingin Tavastia-klubilla torstaina 2. marraskuuta.

Todella positiivisesti yllättyneitä ollaan siitä, kuinka hyvin porukka on lippuja keikoille hankkinu ja ottanut osaa tähän meidän aikamatkaan. Tämän johdosta lisätään muutama veto lisää, jotta mahdollisimman moni voi ottaa tapahtumiin osaa. Iso kiitos kaikille tästä ja nähdään keikoilla”, kiittää Ville Laihiala, joka jakaa lauluvastuun yhdessä JP Leppäluodon kanssa. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 17. huhtikuuta keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa.

Järjettömän hienoa puhaltaa pölyt vanhoista Poisonblackin biiseistä ja viedä ne tien päälle ensi syksynä. Escapexstacyn biisit kolahti mulle heti luomishetkellään todella lujaa ja ovat edelleen relevanttia kamaa. Ei tuollaiseen Laihialan tyyliseen biisinkirjoittamiseen ole moni kotimaassamme sen jälkeen pystynyt, jos rehellisiä ollaan. Huippua että liput on liikkunut hyvin ja että kunnon goottijyystölle löytyy tilausta, en malta odottaa että tämä ryhmä saadaan taas keikkalavoille!”, fiilistelee myös JP Leppäluoto.

Keikoilla kuullaan ”Escapexstacy”-albumi kokonaisuudessaan sekä kattava otos kappaleita yhtyeen koko uran ajalta. Ville Laihialan ja JP Leppäluodon lisäksi kokoonpanossa soittavat Antti Leiviskä ja Janne Markus (kitarat), Marco Sneck (koskettimet), Antti Remes (basso) ja Tarmo Kanerva (rummut).

POISONBLACK feat. JP Leppäluoto

”Escapexstacy 20th Anniversary”

 • Pe 22.09. OULU Kantakrouvi (loppuunmyyty)
 • La 23.09. OULU Kantakrouvi (loppuunmyyty)
 • To 28.09. JYVÄSKYLÄ Lutakko (loppuunmyyty)
 • Pe 29.09. TAMPERE Olympia (loppuunmyyty)
 • La 30.09. HELSINKI On The Rocks (loppuunmyyty)
 • Su 01.10. HELSINKI On The Rocks (loppuunmyyty)
 • Ke 25.10. KUOPIO Sawohouse Underground
 • To 26.10. TAMPERE Tullikamarin Klubi
 • Pe 27.10. LAHTI Möysän Musaklubi
 • La 28.10. TURKU Teatro
 • To 02.11. HELSINKI Tavastia

Lähde: Fullsteam

 

 

 

 

www.facebook.com/100050583035218

www.fullsteam.fi

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.