Ulkopuolisuuden tunnetta ja turhautumista – Rajavirta esittelee debyyttisinglensä!

Kuvaaja: Anne Rajala
MAINOS:Tiedote 28.3.2024

Rajavirta astui esiin salamyhkäisyyden hämärästä debyyttisinglellään “Ovi” keskiviikkona 27. maaliskuuta 2024. Kappale on julkaistu digitaalisesti kaikissa musiikin suoratoistopalveluissa ja musiikkivideo yhtyeen YouTube-kanavalla.

“Ovi” -kappale käsittelee ulkopuolisuuden tunnetta ja pettymystä turhiin odotuksiin, yhtye kuvailee tuoretta julkaisuaan.

1. Ovi

Rajavirta on tuore hyvinkääläinen pop-rock -yhtye, jossa kitara ja laulu ovat pääosassa. Anne Lill Rajala on tullut monille tutuksi Lost in Grey -metalliyhtyeestä, jossa hän laulaa ja sanoittaa kappaleita. Jussi Virta on soittanut kitaraa ja kiippareita useamman vuosikymmenen lukuisissa eri kokoonpanoissa.

Eräissä juhlissa saadun päähänpiston myötä kaksikko päätti kokeilla yksittäisen biisin tekoa yhdessä. Nopeasti paisunut projekti sai nimensä Rajalan ja Virran sukunimien yhdistelmästä.

Yhtyeen kappaleet kertovat monenlaisia tarinoita elämän valo- ja varjokohdista. Musiikissa on kuultavissa vaikutteita mm. Apulannan, Jonna Tervomaan, ja Kolmas Nainen -yhtyeiden musiikista.

Rajavirta:
Anne Lill Rajala – Laulu (Lost in Grey)
Jussi Virta – Kitara, basso, synat (Mitätön)
Mika Kallio – Sessiorummut (Emperage, Barshasketh, Devouring Star, Assatur)

Facebook: https://www.facebook.com/rajavirta
Instagram: https://www.instagram.com/rajavirtaband/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1VOq7tsFEjs7f5RnRyJ19Q
YouTube: https://www.youtube.com/@Rajavirta


Kuva: Anne Rajala
Lähde: Rajavirta

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.