Affection julkaisi tulevalta albumiltaan uuden kappaleen ja videon “Since Blood”

Kotimainen alternative metal-yhtye Affection esittelee pian julkaistavan albumin rankempaa linjaa näyttävän musiikkivideon voimin.

Promokuva: Patrik Nuorteva
MAINOS:Tiedote 7.1.2022

Helsinkiläinen metallin ja modernin rockin hybridi Affection on julkaissut tulevan levyn raskaampaa antia esittelevän uuden kappaleen “Since Blood”. Kappaleen musiikkivideon toteutuksesta vastasi kotimainen Riivata Visuals jonka tuotoksia on päätynyt yhtyeille kuten Fear Factory, VOLA ja Atlas.

Bändin laulaja sekä säveltäjä Andy H.C. valottaa kappaleen taustoja:

“Since Blood syntyi tulevan levymme biiseistä viimeisenä. Biisiä kirjoittaessa saatoin nauttia hyvän ystäväni tekemiä hieman ryhdikkäämpiä oluita, kiitos niistä Janne K:lle Espooseen! Kenties siitäkin syystä kappaleesta löytyy niin sanotusti runkoa ja turhat oksat on katkottu pois.

Sanoitusten taustalla on kuitenkin erittäin traaginen tositarina sukumme historiasta. Halusin tällä biisillä muistaa ihmistä jonka surullinen ja hurja kohtalo on yritetty mielestäni syyttä sukupolvien ajan unohtaa. Vaikka en ole tätä henkilöä voinut koskaan henkilökohtaisesti tuntea, hän on kuitenkin jättänyt jälkeläisilleen enemmän kuin pelkän tarinan ollen myös osa minua sekä monia muita.”

Tammikuun 21. päivä Omnicult Recordsin kautta julkaistavan “Remnants” albumin voi tilata ennakkoon Levykauppa X:n sivuilta tai yhdessä paitojen kanssa Bandcampista:

Affection – Remnants
1. Man In The Shadow
2. Escape
3. Since Blood
4. Thousand Mirrors
5. Transformation
6. Ben Moore
7. Highway Of Denial
8. Inherit Silence
9. Animal Kingdom
10. Absorbia
Promokuva: Patrik Nuorteva
Albumin kansitaide: Nolan Martin

Linkit:
Facebook: https://www.facebook.com/affectionmusic
Instagram: https://instagram.com/affectionband


Lähde: Affection
Promokuva: Patrik Nuorteva

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.