Alternative-yhtye Luna Killsiltä Kuopiorockin ääriolosuhteissa kuvattu “super sick” -musiikkivideo

Bändin 11 konserttia kattava syksyn keikkaputki alkaa parin viikon päästä.

Kuva: Reelika Jarvekülg

Tiedote 12.9.2023

Luna Kills on keikkaillut tänä vuonna ahkerasti ympäri Suomea, ja vauhti se vain kiihtyy: luvassa on vielä 11 keikkaa loppuvuodelle ympäri Suomea. Alternative-yhtyeen kevään ja kesän keikat huipentuivat Hellsinki Metal Festival -jatkoille sekä Kuopiorockiin, jossa bändi taltioi materiaalia myös musiikkivideota varten. Yhtye kuvasi vaihtoehtoisen videon räväkälle super sick -singlelle, jonka alkuperäisellä videolla otetaan kantaa tiettyihin muotteihin ja raameihin pakottamiseen. Nyt kantavana ajatuksena oli taltioida videolle kauniin, kesäisen Suomen parhainta antia huippufestareilla, mutta luonnonvoimilla olikin erilaiset suunnitelmat: keikkapäivänä Kuopiossa puhkesi valtava kesämyrsky, ja taivaalta satoi alas kokonaisen kuukauden sademäärä yhden illan aikana. Myrskyisellä festivaalikeikalla taltioidun super sick -musiikkivideon voi nyt katsoa alta:

“Keikkaolosuhteet olivat sanalla sanoen haastavat; vettä oli puistolavan ympäristössä paikoitellen nilkkoihin asti, lavaa täytyi kuivata kesken keikan ja soittolaitteistoa suojata kosteudelta. Hatunnosto tapahtuman järjestäjille, jotka saivat kaiken silti toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti! Extreme-säästä huolimatta bileet vedettiin tavanmukaisesti satasella alusta loppuun, ja samaa on luvassa toivon mukaan myös kuivissa sisätiloissa syksyn tulevilla keikoilla, jotka starttaavat parin viikon päästä!” yhtye toteaa.

Luna Kills kiertää syksyllä Suomea ensin Sonata Arctican ja Reckless Loven kyljessä ja lämmittää sen jälkeen lauteet vielä Bloodred Hourglassille useammallakin keikalla. Lisäksi keikkalistaan mahtuu loppusyksyn kovin festivaalitulokas Mikkeli Black Box. Liput kaikille keikoille ovat myynnissä nyt.

Luna Kills live:

28.9. Logomo, Turku*
29.9. Pakkahuone, Tampere*
30.9. Kerubi, Joensuu*
5.10. Tavastia, Helsinki*
6.10. Finlandia Klubi, Lahti (ikärajaton)*
7.10. Peurunka Areena, Laukaa*
8.10. Rytmikorjaamo, Seinäjoki (ikärajaton)*
27.10 Black Box Mikkeli
4.11. Sawohouse, Kuopio**
25.11. Lutakko, Jyväskylä (ikärajaton)**
1.12. Kannusali, Espoo**

*Arctic Storm -kiertue: Sonata Arctica, Reckless Love, Luna Kills
**Pääesiintyjä Bloodred Hourglass

Luna Kills on:

Lotta Ruutiainen – laulu
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Dennis Hallbäck – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK | TWITTER | WWW


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Reelika Jarvekülg