As I May julkaisi uuden musiikkivideon “The Last Breath” -singlestä

Kuva: As I May
MAINOS:Tiedote 20.3.2024

Pelkäätkö kulkea yksin pimeässä metsässä? Aiheuttavatko pellet ja hylätyt talot kylmääviä tunteita? As I Mayn pojat potkaisevat ns. “hampaat kurkkuun” ja polttavat talon uudella “The Last Breath” -singlestä kuvatulla videolla. Ei siinä, jos uskallat, niin…

Spotify: https://open.spotify.com/track/70psyduelFugYzBfw2r3qh

Kitaristi Lasse Hiltunen toteaa: “Tää video kyl vie meidät taas täysin tutkimattomille urille. Koko video päätettiin toteuttaa 3D-maailmassa ja siitähän kehittyi aikamoinen savotta”.

 

1. The Last Breath

As I May:n musiikki muodostuu metal/deathcore-riffien rungoista, ja mukaan on leivottu melodisia kertosäkeitä, sekä kauhuelokuvamaista äänimaailmaa. Bändi käyttää soundistaan kuvausta HorrorCore. As I May on perustettu Mikkelissä. Bändi on tunnettu korvaan pureutuvista melodioista, isoista kertosäkeistä ja kovaa iskevistä riffeistä. As I May on kiertänyt ympäri Eurooppaa ja saanut nimeä monessa maassa. As I May on kerännyt miljoonia striimauksia levyillään “Karu” (2022) (Uprising Records) ja “My Own Creations” (2019) (Rock Shots Records, Spiritual Beast “Japan”.

Tulevat keikat:
12.4 -Tampere Hönö + Gladenfold, Abandon All
5.7 –  MADFEST

AS I MAY on:
Tipi Nokelainen – Laulu, Basso
Lasse Hiltunen – Laulu, Kitara
Leevi Räsänen – Rummut

https://www.facebook.com/asimay.official
https://www.instagram.com/asimay_official


Kuva ja lähde: As I May

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.