Vantaalainen metalliyhtye Freedomination julkaisi “Heaven Sent” -singlen tulevalta pitkäsoitoltaan

Kuva: Benjamin Blomstedt
MAINOS:

Tiedote 26.10.2023

Vuonna 2008 perustettu metalliyhtye Freedomination julkaisee pitkän hiljaiselon jälkeen uuden pahaenteisen singlen. Heaven Sent -niminen kappale on nyt kuultavissa suoratoistopalveluissa. Kappale on äänitetty East Sound Studiosilla ja sen on miksannut ja masteroinut Pekka Laine.

Yhtyeen kitaristi/laulaja Timo Ahlström kommentoi kappaletta: ”Heaven Sent on tarttuva, groovaava ja pahaenteinen. Teemana  on totta kai vanha kunnon paholaislapsi. Tämän takia valitsimme sen ensimaistiaiseksi tulevalta albumiltamme näin Halloweenin alla.”

Freedomination on Vantaalla vuonna 2008 perustettu New Wave of Finnish Heavy Metal -yhtye, jonka neljä omakustannejulkaisua ovat saaneet positiivisen vastaanoton metallimedioissa. Yhtyeen edellinen uutta musiikkia sisältänyt julkaisu on vuoden 2015 EP “The Stand”.

Hiljaiseloa vuoden 2017 jälkeen pitänyt bändi palasi takaisin keikkalavoille 2022 ja työstää nyt debyyttialbumiaan. Yhtyeen kokoonpano on: Timo Ahlström (laulu/kitara), Jörgen Reinholm (kitara), Tommi Otsavaara (basso/taustalaulu) & Jukka Ahlström (rummut).

Yhtyettä voi seurata sosiaalisen median kautta Facebookissa (https://www.facebook.com/freedominationband), Instagramissa (www.instagram.com/freedominationband) ja Youtubessa (https://www.youtube.com/@Freedominationband)


Lähde: Freedomination
Kuva: Benjamin Blomstedt