Justice Theoryn uudella kappaleella puhalletaan hönkää sisäiseen liekkiin

Promokuva: Santeri Punnala

Tiedote 18.8.2023

Melodista metallia soittava jyväskyläläinen Justice Theory on julkaissut uuden kappaleen “Fireborn”. Vuonna 2012 perustettu thrash metallia soittava yhtye on laventanut ilmaisuansa myös melodisemmille linjoille.

Kitaristi-laulaja Valtteri Saharinen taustoittaa kappaletta:
“‘Fireborn’ on hymni kaikille teille kanssaeläjille, jotka ootte joutunut elämässä jonkilaisen sortamisen tai alasvetämisen kohteeksi epäuskoisten ihmisten toimesta. Nämä tyypit haluavat sinun uskovan, että olet mitätön ja kaikki yrityksesi menestyä elämässä tulevat lopulta epäonnistumaan. Mutta totuus on, että asiahan ei ole näin…

Haluan kertoa teille tämän biisin kautta, että riippumatta siitä mitä nämä tyypit sanovat, se on loppujen lopuksi SINÄ kuka päättää mitä kaikkea voit saavuttaa elämässäsi. Kukaan ei voi eikä saa sanoillaan kesyttää sinussa palavaa liekkiä niiden asioiden eteen mistä pidät ja mitä rakastat – That makes you Fireborn!” 

Yhtyeen linkit:


Lähde: Inverse
Promokuva: Santeri Punnala

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.