Saxon julkaisi musiikkivideon “Madame Guillotine” -kappaleelleen

Kuva: Ned Wakeman
MAINOS:Tiedote 7.3.2024

Hell, Fire And Damnation -albuminsa tammikuussa julkaissut brittihevin legenda Saxon tarjoilee tänään faneilleen lisää herkkua Madame Guillotine -kappaleen musiikkivideon muodossa.

”Albumin nimikkoraita sekä Madame Guillotine ovat minun ja Brianin sävellyksiä, ja ne ovat sitä myöten erittäin perinteistä Saxonia. Madame Guillotinessa on loistava groove, rakastan sitä! Sanoituksissa laulan kuin giljotiini olisi ikään kuin oma hahmonsa, jolla on myös omatunto”, Saxonin laulaja Biff Byford kertoo.

Hell, Fire And Damnation on yhtyeen 24. täyspitkä studioalbumi- Julkaisijana toimii brittiläinen Silver Lining Music. Levy jatkaa vuonna 2022 julkaistun Carpe Diem -albumin historiallisia tapahtumia käsittelevällä linjalla. Levyn tarinat tutkiskelevat erilaisia mystiikan värittämiä historian tapahtumia Marie Antoinetten kohtalosta alieneihin sekä Salemin noitavainoihin. Levyn tuottajana on toiminut Biff Byfordin rinnalla Andy Sneap, joka tunnetaan työstään muun muassa Acceptin, Exoduksen sekä Judas Priestin kanssa.

Saxon kiertää vuoden 2024 hengästyttävällä keikkatahdilla. Hell, Fire And Damnation -world Tour (Part 1) alkaa maaliskuun 11. päivä ja se sisältää 26 keikkaa. Suomeen asti kiertue ei kuitenkaan yllä, mutta voisiko Part 1 -maininta antaa Suomalaisille faneille pientä toivonkipinää? Kiertueen välissä bändi käy myös Hell, Fire & Chaos -kiertueella Uriah Heepin kanssa Pohjois-Amerikassa huhti-toukokuussa 27 keikan verran. Kaikki kiertuepäivämäärät näet täältä.

Hell, Fire And Damnation -albumin biisit ovat:
1. The Prophecy
2. Hell, Fire And Damnation
3. Madame Guillotine
4. Fire And Steel
5. There’s Something In Roswell
6. Kubla Khan And The Merchant Of Venice
7. Pirates Of The Airwaves
8. 1066
9. Witches Of Salem
10. Super Charger
Kansi: Peter Sallai

SAXON
BIFF BYFORD – Vocals
NIGEL GLOCKLER – Drums
DOUG SCARRATT – Guitar
BRIAN TATLER – Guitar
NIBBS CARTER – Bass

SAXON WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR