Arch Enemyn ”Deceivers”-albumi julkaistiin

Tiedote 12.8.2022

Ruotsalaisen extreme-metallin lipunkantaja Arch Enemy julkaisi tänään kauan odotetun 11. täyspitkän studioalbuminsa Deceivers. Levyn ensimmäiset maistiaiset saatiin viime lokakuussa, kun yhtye rikkoi julkaisurintamalla vallinneen hiljaisuuden julkaisemalla singlen Deceiver, Deceiver, joka oli Arch Enemyn ensimmäinen uusi kappale sitten vuoden 2017.

”Hetkonen… Onko edellisestä Arch Enemy -julkaisusta kulunut jo neljä vuotta? Aikaa lentää… Varsinkin, kun on kiertueella ensin pari vuotta, sitten pitää hieman lomaa ja sitten saamme niskaamme v*ttu globaalin pandemian! Kaikilla on ollut hyvin raskasta nämä viimeiset pari vuotta, ja on todella hienoa nähdä, kuinka kaikki on nyt palaamassa normaaliin”, Arch Enemyn perustajajäsen ja pääasiallinen biisien kirjoittaja Michael Amott kertoo.

Albumin 11 kappaletta ovat häpeilemättömän tarttuvia ja armottoman väkivaltaisia rykäyksiä, jotka nousevat helposti yhtyeen katalogin parhaimmistoon. Albumi seilaa rohkeasti eri tunnelmien välillä, edeten raivokkaasta Handshake With Hell -aloituskappaleesta tunnelmalliseen Poisoned Arrow -biisiin.

Arch Enemy tullaan näkemään Suomessa tämän vuoden aikana peräti kahdesti. Ensimmäisen kerran uutta albumia juhlistetaan Turussa Knotfesteillä tänään. Syyskuussa yhtyeen kiertuekaravaani lähtee liikenteeseen Behemothin, Carcassin ja Unto Othersin kanssa, kunnes se pysähtyy Helsingin jäähallille 2. marraskuuta.

Deceivers-kappalelistaus:

1. Handshake With Hell
2. Deceiver, Deceiver
3. In The Eye Of The Storm
4. The Watcher
5. Poisoned Arrow
6. Sunset Over The Empire
7. House Of Mirrors
8. Spreading Black Wings
9. Mourning Star
10. One Last Time
11. Exiled From Earth

ARCH ENEMY | INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.