Unknown Decoyn bensankatkuisessa kesäbiisissä vierailee Stoned Statuesin Jenna

kuvakaappaus

Tiedote 2.3.2023

Jyväskyläläinen rajoja rikkova hard rock -trio Unknown Decoy julkaisi 2.3.2023 uuden singlen ja musiikkivideon. “Gasoline” on väkevän riffittelyn kyllästämä ja kesäisen melodinen rockrykäisy.
“Gasoline on eräänlainen henkinen jatkumo edelliselle sinkullemme Davajlle. Biisissä ja musiikkivideossa on kesäinen tunnelma. Itse asiassa kertosäkeen melodia tuli kitaristille mieleen kesämökillä. Pintapuolisesti kevytaiheisen biisin tarinan alta voi kuitenkin löytää useampia merkityksiä”, kertoo laulajabasisti Aaro Viitanen ja jatkaa: “Symbolisesti biisi paketoi hyvin bändin aikaisemman vaiheen ja luo luonnollisen siirtymän nykyisen kokoonpanon biiseille, joita on vielä pari lisäkappaletta julkaisua odottamassa.” 
Kappaleessa kuullaan myös korkealta ja kovaa laulavaa vierailijaa. Emma-ehdokas Stoned Statuesista tuttu Jenna Kosunen antaa Gasolineen mukavaa raikkautta.
“Biisin tekstissä on kaksi kertojaa, joten ajattelimme, että tässä olisi sopiva paikka jollekin ulkopuoliselle feattaajalle. Tunsimme Jennan (Stoned Statues, Plant My Bones) entuudestaan aikaisemmilta yhteisiltä keikoilta. Jennan energinen ja persoonallinen lauluääni sopi kappaleeseen loistavasti”, Viitanen hehkuttaa.
Musiikkivideon kuvaukset herättivät poliisin ja vanhusten huomion
Gasoline-singlen musiikkivideo kuvattiin kesällä 2022 hylätyn huoltoaseman pihassa, Jyväskylän Tikkakosken keskustan tuntumassa.
“Kuvauspäivä oli mielenkiintoinen kokemus, sillä meistä tuli pienellä ja vähätapahtumaisella paikkakunnalla yleisömagneetti. Päivän mittaan paikan päälle tuli monta autolastillista vanhuksia tarkastamaan, että mitä oikein tapahtuu. Meitä luultiin muun muassa Blind Channeliksi ja poliisitkin joku oli soittanut jossain vaiheessa paikalle”, yhtye nauraa.
Julkaisusta vastaa Inverse Records.

 

Linkit:


Lähde: Unknown Decoy

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.