Punkyhtye Rasvamaksa julkaisi singlen ja musiikkivideon “Kuole sika”

Rasvamaksa julkaisee uuden singlen ja musiikkivideon Kuole sika 15.9., debyyttialbumi Muutakin kuin muisto ilmestyy 6.10.

Kuvaaja: Jussi Ratilainen

Tiedote 15.9.2023

Emergenza-bändikilpailussa hopeaa voittanut, Love Is Punk Recordsin kanssa vastikään levytyssopimuksen tehnyt Rasvamaksa lohkaisee debyyttialbumiltaan 15.9. ilmestyvän singlen Kuole sika. Biisi tarjoilee raivokasta punk-asennetta, iskeviä metallisia äänimaisemia ja puolitempoisen päähän jäävän kertosäkeen.

“Musta tuntuu, että ihmisillä on taipumus aina etsiä syyllistä riidoissa. Olipa sitten kyse kahden taistelusta tai yksilön mielensisäisestä ristiriidasta. Jotenkin sen syyllisen löytäminen linkittyy riidan jälkeiseen puhdistautumiseen. Ilman syyllisen löytymistä juttu jää jotenkin kytemään. Kuole sika syntyi tässä maailmassa. Kyllä se syyllinen osoitetaan biisissä, mutta kuulijan täytyy löytää se itse”, kertoo yhtyeen laulaja Pietu.

Biisistä tehtiin myös sen sanomaa tukeva näyttävä musiikkivideo.

”Oli heti selvää, kun Rasvamaksa otti yhteyttä musavideon merkeissä, että meidän täytyi jotenkin saada se heidän älyttömän kova live-meininki talletettua musavideolle. Sen ansiosta, että koko bändi antoi kaikkensa, lopputulos on juuri sen tyyppinen sekasorto, jota lähdettiin jo alkufiilistelyissä hakemaan”, kertoo videon ohjannut Ville Nuoraho Youngfield Filmsiltä.

Rasvamaksan debyyttialbumi Muutakin kuin muisto ilmestyy 6.10. Energisen livebändin mainetta kantava kuusikko soittaa levynjulkaisukeikkansa Love Is Punk Fest -tapahtumassa 7.10. Helsingin On The Rocksissa yhdessä Clarkkentin ja Lame Duckin kanssa.

Rasvamaksa:
Anssi – laulu
Pietu – laulu
Lasse – kitara
Sasu – kitara
Joel – Basso
Tero – Rummut

Rasvamaksa Facebookissa: https://www.facebook.com/RasvamaksaVirallinen
Rasvamaksa Spotifyssä: https://open.spotify.com/artist/12bn3Nda9KGVQXGquiptqF?si=a1pYJhI8TkCpK8vg5edi-w
Rasvamaksan verkkosivut: https://www.rasvamaksa.com/


Lähde: Love Is Punk
Kuvaaja: Jussi Ratilainen