Hammered Overkill – Nights Of The Living Dead EP (2022)

MAINOS:Lahden suunnilta tuleva Hammered Overkill julkaisi vuonna 2022 neljän kappaleen EP:n “Nights of the Living Dead”, joka oli jatkoa vuoden 2021 kokopitkälle “Roadkill”. Yhtyeen debyyttilevy “Devil´s Music” julkaistiin vuonna 2017, jonka jälkeen metallia, punkia ja hard rockia yhdistelevä yhden miehen kokoonpano on julkaissut vuoden välein uusia levyjä.

“Nights of the Living Dead” -albumilta löytyy neljä synkkää ja varsin mukiinmenevää paukutusta, jossa kitaroiden tueksi on lisätty mielenkiintoisia kosketinvirityksiä, jotka tuovat olennaisen kauhuelementin EP:lle mukaan. Jos meno olisi hitusen enemmän black metaliin suuntautunutta, niin voisin kuvitella kuuntelevani Denial of Godia. Levyn nimeä kantava avausraita osoittautuu nelikon vahvimmaksi iskuksi, joka kannattaa soittolistoille tallentaa.

EP:n päättää pariminuuttinen ja juuri sopivan ahdistavaksi sävelletty instrumentaali “Cemetery”.

Rouhean potkivaa kauhuheviä. Siinä varmaankin osuvimmin kiteytettynä Hammered Overkillin EP:n sisältö.

https://www.facebook.com/hammeredoverkill/

3/5

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.