Luna Killsiltä ysärihenkinen musiikkivideo “super sick”

Yhtye kiertää Suomea Sonata Arctican ja Reckless Loven kyljessä syksyllä.

Kuva: Reelika Jarvekülg

Tiedote 10.5.2023

Kuopiolainen Luna Kills jatkaa kovaa nousua kotimaisten alternativebändien kärkeen. Yhtye julkaisi viime viikolla pullotettua raivoa kihisevän super sick -singlen, joka noteerattiin välittömästi radioissa ja nostettiin virallisille Spotify-soittolistoille. Bändi julkaisee biisiin nyt vähintään yhtä raivokkaan musiikkivideon, joka huokuu ysäri- ja 00-luvun alun henkeä kaikessa visuaalisessa herkullisuudessaan.

“Videossa alleviivataan ‘hallittua kaaosta’ ja sitä, että kaikki ei ole sitä miltä päällepäin näyttää. Biisi kertoo yhteiskunnan asettamien raamien tuhoamisesta, siitä kuinka saa raivostumiseen asti pyytämättömiä ‘neuvoja’ siitä kuinka pitäisi pukeutua, olla, puhua ja käyttäytyä. Videolla tutkittiin miltä se sitten tuntuu, kun väkisin yritetään pakottaa tiettyyn muottiin”, Luna Killsin solisti Lotta Ruutiainen kuvailee.

Guilty Visualsin tuottamalla videolla ei alistuta toisten tahtoon vaan tehdään selväksi, mitä siitä seuraa, jos toisia yritetään istuttaa väkisin omaan muottiin.

“Biisin sanoman tavoin lopputulos ei ole sitä että taivutaan ja istutaan alas, vaan vastaan laitetaan raivolla. Videossa myös tutkittiin kulmaa siitä, että jos ihmisiä aletaan taivuttamaan voimalla, pelolla sekä uhalla, vastaus takaisin voi tulla samalla mitalla.”

Keväällä ahkerasti keikkaillut Luna Kills sulkeutuu alkukesästä studioon valmistelemaan ensi vuonna julkaistavaa kolmatta pitkäsoittoaan. Loppukesästä yhtye nähdään Kuopiorockissa, ja syksyllä yhtye avaa illat Sonata Arctican Arctic Storm -kiertueella, jossa mukana on myös Reckless Love. Kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 12. toukokuuta.

Luna Killsin tulevat keikat:

28.7. Kuopiorock, Kuopio
28.9. Logomo, Turku*
29.9. Pakkahuone, Tampere*
30.9. Kerubi, Joensuu*
5.10. Tavastia, Helsinki*
6.10. Finlandia-klubi, Lahti*
8.10. Rytmikorjaamo, Seinäjoki*
*Arctic Storm Finland Tour 2023 -kiertue

Luna Kills on:

Lotta Ruutiainen – laulu
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Dennis Hallbäck – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK | TWITTER | WWW

 


Lähde:
Kuva: Reelika Jarvekülg

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.