The HU julkaisi matalilla taajuuksilla groovaavan singlen “This Is Mongol”

Kuvakaappaus

Tiedote 13.5.2022

Mongolialaista folk rockia ja heavy metallia soittava The HU on toisen täyspitkän albuminsa julkaisun kynnyksellä. Yhtyeen vuonna 2019 julkaiseman debyyttialbumin The Gereg voit kuunnella täältä. Nyt bändi lohkaisee tulevalta levyltä singlen This Is Mongol. Kappaleen musiikkivideo kuvattiin Mojaven aavikolla Nevadassa, joka yhtyeen mukaan muistutti heitä rakkaasta kotimaastaan.

”Mojaven autiomaa muistutti meitä Gobin autiomaasta Mongoliassa. Nautimme kovasti videon kuvaamisesta, sillä se tehtiin kiertueemme aikana, joten saimme samalla pienen tauon keikkailusta ja hetken kotimaamme muisteluun. Video oli yksi parhaista muistoista mitä olemme bändiporukalla luoneet ja vielä erityisemmän siitä teki se, että tuottajamme Dashka pääsi liittymään joukkoomme sen ajaksi”, yhtye kertoo.

The HU on myös lähdössä kiertämään Pohjois-Amerikkaa Megadethin ja Five Finger Death Punchin kanssa. Erityisesti Megadethia kauan fanittanut, morin khuuria soittava ja laulava Enkhsaikhan Batjargal kertoo olevansa innoissaan tulevasta.

”Olemme kasvaneet kuunnellen Megadethia, emmekä voi sanoin kuvailla kuinka paljon he ovat inspiroineet ja motivoineet meitä tekemään juuri sitä mitä rakastamme päivästä toiseen. Voitte vain kuvitella, kuinka innoissamme olemme, kun pääsemme lähtemään heidän kanssaan kiertueelle!”

Vuonna 2018 globaaliin tietoisuuteen noussut The HU tuo esille mongolialaisen kulttuurin ja sen ydinarvot, kuten luonnon säästämisen ja henkisen yhteyden maapalloomme kanssa. Nämä arvot tuodaan esille uudella musiikkivideolla ja syvästi merkitykselliset sanoitukset ovat mongolialaisten kansanhenkeä nostattavat.


www.thehuofficial.com

Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.