Varjolat tarjoilee uuden singlen “Turvapaikka”

Kuva: Peter Saari
MAINOS:Tiedote 23.2.2024

Modernia rockia soittava Varjola julkaisee uutta musiikkia! Tummanpuhuvat sanoitukset ja nykyaikainen tuotanto pohjustavat totuttuun tyyliin yhtyeen tuoretta singleä Turvapaikka, jonka ytimestä löytyy varsin inhimillinen sanoma.

“Turvapaikka kertoo valon, lämmön, turvan ja rakkauden löytämisestä toisesta ihmisestä. Toivon, että meistä jokainen löytää tämän levottoman ja kaoottisen maailman keskeltä ihmisen, kenen kanssa ympärillä oleva jatkuva hälinä katoaa. Ihmisen, jota voimme kutsua henkilökohtaiseksi turvapaikaksi”, yhtyeen laulaja Wesa taustoittaa.

Valoisasta viestistä huolimatta yhtyeen perusolemusta leimaa kuitenkin tietynlainen synkkyys – ja bändi itse kuvaileekin itseään suomirockin “mustaksi lampaaksi”.

”Perinteisen rockin sijaan meidän musiikissamme sekoitetaan sampleja ja breakdowneja sekä raskaita mutta melodisia kitarariffejä puhtaiden laulujen kanssa. Turvapaikka edustaa kuitenkin aikaisempiin singleihin verrattuna albumin kevyempää saundia sekä positiivisempaa sanoitusta. Vuosi on hyvä aloittaa meidänkin osalta hieman positiivisemmassa tunnelmassa, kun liu’umme kohti valoisampaa ja lämpimämpää kevättä”, yhtyeestä tuumaillaan.

Varjola on aiemmin kerännyt yhteensä satoja soittokertoja valtakunnallisilla radiokanavilla etenkin hitillään Kyynelvirrat. Nyt julkaistu Turvapaikka on toiseksi viimeinen singlelohkaisu myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta Varjolan debyyttialbumilta.

Varjola on:

Wesa Hauturi – laulu
Arttu Kurkinen – kitara
Niko Sihvonen – basso
Jesse Pölönen – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM


Lähde: Ginger Vine Management & PR