Sars julkaisi uuden single – Keijo Niinimaa lähtee yhtyeen riveistä

Kuva: Sars

Tiedote 27.4.2022

Turkulainen metallista hardcorea soittava SARS julkaisi uuden Detached-singlensä 15.4. Singlelle julkaistiin yhtyeen rumpali Timo Heikkilän tuottama musiikkivideo 22.4.
Kahden vokalistin voimin toimineessa yhtyeessä tapahtuu tämän julkaisun myötä muutos miehistössä, sillä toisena vokalistina toiminut Keijo Niinimaa (Rotten Sound, Morbid Evils, Goatburner) jättäytyy yhtyeen riveistä. Antti Honkanen jatkaa yhtyeen ainoana vokalistina.
Aikataulutusongelmien vuoksi sivuun siirtyvä Niinimaa kommentoi lähtöään: ”Liityin SARS:iin 2020 kesällä, kun äänitin ja tuotin ensimmäisiä sinkkuja. Jo tuolloin oli selvää, että aikataulut ovat haaste jatkossa. Nyt koronarajoitusten loputtua, mahdollisia keikkoja suunnitellessa, tulin siihen lopputulokseen, että koen paremmaksi keskittyä lähiaikoina albumit julkaiseviin yhtyeisiin ja etten tuolloin olisi myöskään esteenä SARS:in keikkailulle tai muullekaan toiminnalle muiden viedessä aikaa. Hyvää musaa, hienoja ihmisiä, odotan innolla seuraavan julkaisun valmistumista!” 
Katso Detached-singlen tuore musiikkivideo:
Detached löytyy myös kaikista yleisimmistä suoratoistopalveluista:
Somet:

Lähde ja kuva: Sars

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.