VANAI:n “Marrasvuosi” musavideo julkaistu

Kuva: Eero Lehti

Tiedote 13.4.2023

VANAI:n hyvän mielen musiikkivideo ”Marrasvuosi”-kappaleeseen julkaistu. Yhtyeellä on lisäksi keikka Hämeenlinnan Suistoklubilla keskiviikkona 26.4. The Divergentin kanssa.
VANAI:n laulaja-kitaristi Tuukka Savimäki kertoo musiikkivideosta seuraavaa:
”Positiivista energiaa pursuava musavideo on dokumentti ”Marrasvuodet” EP:n äänitysvaiheista ja alkuvuoden 2023 livekeikoista. Kieli poskella kuvatut pätkät esittelevät bändin luonnollisessa elinympäristössään, jossa olut virtaa ja poikamainen kohellus siivittää tekemistä.”
”Marrasvuodet” EP äänitettiin Hämeenlinnassa vuosien 2021 ja 2022 aikana. Miksauksesta ja masteroinnista vastasi Janne Saksa Sound Supreme -studiolla.
Hämeenlinnalainen VANAI soittaa suomenkielistä metallia, jossa on elementtejä progressiivisen ja alternative metallin puolelta. VANAI on nimetty muinaisen Vanain kaupungin mukaan, jonka kerrotaan sijainneen Hämeessä pimeällä keskiajalla. Ensimmäinen omaa nimeä kantava Ep julkaistiin 2019.
Lähde: Vanai
Kuvan krediitit: Eero Lehti
Musiikkivideon krediitit:
Kuvaus : Tuukka Savimäki, Sami-Matti Pesonen, Iida Savimäki, Heli Pesonen
Editointi: Tuukka Savimäki
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.