SulfuriS julkaisi “Parasite And Eye singlen” -Albumi kaupoissa elokuun alussa

Promokuva: Petri Sara @petrisaraphotography
MAINOS:Tiedote 26.6.2024

Tuska 2024 lauantaina KVLT-lavalla esiintynyt SulfuriS julkaisi 26.6. singlen tulevalta debyyttilevyltään. Parasite and Eye on häpeilemätön myllytys, melko erikoisella aiheella. Kappale pohjautuu etanoihin vaikuttavaan loiseen, joka tekee niistä zombeja. Mutta mitä jos se etana tykkäisikin tunkeutujasta? Siis, todella tykkäisi!?

Sanoittajana toiminut laulaja Vincent Lilium valottaa “Tämä on siis aivan kuvottavaa, mutta totta! Leucochloridium paradoxum kasvaa etanan sisällä ulottuen aivan etanan silmien päihin. Siellä se alkaa matkimaan värikästä toukkaa. Se sitten yrittää kiinnittää linnun huomion edestakaisella liikkeellä. Täten lintu sitten levittää ulosteessaan parasiitin munia. Nämä sitten toinen pahaa-aavistamaton etana syö ja äklöttävä murhenäytelmä jatkuu edelleen. Meidän versiossa tämä etana saa suurta nautintoa tästä kokemuksesta, jonka kliimaksina toimii molempien organismien yhteinen kuolema. ‘ All I want to see is you’… Ai mitä? Joo, kyllä meillä on kaikki hyvin kotona. Kiitos kun kysyit.”

KUUNTELE Parasite And Eye suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/sulfuris-parasite

SulfuriS – CORPUS//ANIMUS (Albumi 2024)
Biisilista:
1. Reunion (Skol and Hati)
2. Shatterpoint
3. Parasite and Eye
4. Pollinators
5. The Damask Drum
6. Malleus Maleficarum
7. Burn with Me (Inferno part I)
8. The Grace of God (Inferno part II)
Albumin kansi: Annika Bergström
Logo: Joona Saksola @Squidmustard

Parasite and Eye on esimakua Sulfuriksen 2.8. ilmestyvästä täysimittaisesta albumista, CORPUS/ANIMUS, Täysin itsenäisesti tuotettu ja Saarni Studiolla äänitetty levy julkaistaan Inverse Recordsin kautta. Levyn teemoihin kuuluu materian ja hengen tutkastelu alkemian näkökulmasta. Luvassa on brutaaliutta, kikkailua, meneviä melodioita, mahtipontisuutta, tajunnan räjäyttävää sooloilua, sekä myös ripaus hempeyttä.

CD: ennakkotilaus auki TÄÄLLÄ

Kokoonpano:
Vincent Lilium – laulu & basso
Daniel Collan – kitarat
Samu Laakso- kitarat
Lauri “Ässä” Suopajärvi – rummut

Linkit:
https://www.facebook.com/sulfuris

https://www.instagram.com/Sulfuris_band
https://sulfuris.bandcamp.com

Lähde: Inverse