In Flames festaroi Turussa to 7.7.2022

Kuva: Pete Alander

Tiedote 8.4.2022

Turku rokkaa raskaasti heinäkuussa: In Flames tähdittämään ensimmäistä Kaaos Festivalia. Kaaos Festival järjestetään 7. heinäkuuta Gatorade Centerissä. Tapahtumassa tarjoavat tuimaa kesäheviä In Flames, Ensiferum, Mokoma sekä Sister Sin. Pääsyliput festarille ovat nyt myynnissä Lippupisteen kanavissa.
Kaaos Festivalin pääesiintyjä on yli 30 vuotta sitten uransa aloittanut ruotsalaisen melodisen death metallin esi-isiin lukeutuva In Flames, jonka materiaali kulkee matalalla mutta vivahteikkaasti. Kolmetoista studioalbumia urallaan julkaissut bändi on yksi modernin raskaan musiikin klassikkoyhtyeistä, jonka energia ja suosio eivät yksinkertaisesti suostu hiipumaan.

Keväällä 2022 In Flames kiertää Pohjois-Amerikassa Megadethin ja Lamb of Godin kanssa. Festivaalikesä tuo orkesterin takaisin Eurooppaan ja Turkuun heinäkuussa 2022.

Kaaos Festivalin kotimaiset kiinnitykset edustavat Suomen terävintä metallikärkeä. Mokoman suomenkielinen thrashin ja deathin risteytys puhuttelee monella tasolla kotimaisia metallifaneja. Ensiferum puolestaan hakee kannatuksensa Suomen lisäksi myös kansainvälisiltä areenoilta, joilla suomalainen mystinen, folkvivahteinen metalli on herättänyt ihmetystä ja ihailua.

Ruotsalainen heavy metal -yhtye Sister Sin perustettiin jo vuonna 2002, mutta bändi oli poissa toiminnasta vuosina 2015-2019. Sittemmin karismaattisen Liv Jagrellin johtama nelikko  on ottanut mennyttä takaisin. Erityisesti festarikesä 2022 tulee olemaan Sister Sinille aktiivista aikaa, jolloin turkulaisetkin tulevat kokemaan göteborgilaisen raskaan rockin monipuolisen, raa’an voiman.

to 7.7.2022
Kaaos Festival
Gatorade Center, Turku
In Flames (Swe)
Mokoma
Ensiferum
Sister Sin (Swe)
klo 17-01
K-18
69,90 e

Lähde: RH-Entertainment
Kuva: Pete Alander/Metalliluola

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.