Shores of Null muistelee uutuusvideollaan toisesta maailmansodasta selvinnyttä isoisää

Kuva: Arianna Savo
MAINOS:Tiedote 10.2.2023

Italialainen Shores of Null jatkaa melankolisen ja tummanpuhuvan musiikkinsa esittelyä uudella My Darkest Years -singlellään, joka löytyy maaliskuun 24. päivä julkaistavalta neljänneltä levyltä The Loss of Beauty. Kappale on hyvin tunnepitoinen kunnianosoitus kitaristi Raffaele Colacen sodasta selvinneelle isoisälle sekä tämän kertomille tarinoille pakoretkestään sotavankeudesta takaisin kotimaahansa.

”Isoisäni jäi sotavangiksi Venäjällä, mutta onnistui pakenemaan ja matkustamaan Kreikkaan, jossa hän joutui piileskelemään muutaman vuoden ajan maaseutujen metsiköissä sekä soilla. Muistelmissaan hän kertoi myös siitä, kuinka eräs nainen pelasti hänet nälkäkuolemalta tuomalla hänelle aina silloin tällöin leivänkänttyjä.

Vaikka hän lopulta onnistuikin palaamaan elossa takaisin kotiinsa perheensä luokse, suru ja murhe eivät koskaan poistuneet hänestä. Jokainen kerta tarinoidessaan hänen silmänsä täyttyivät kyynelistä, ja olen täysin varma siitä, että hänen kokemansa kauhut olivat paljon suurempia kuin mitä hän koskaan pystyi pukemaan sanoiksi”, kitaristi Raffaele Colace muistelee ukkiaan.

KOKOONPANO
Davide Straccione – laulu
Gabriele Giaccari – kitara
Raffaele Colace – kitara
Matteo Capozucca – basso
Emiliano Cantiano – rummut

 


Lähde: Metal Asylum Promotions
Kuva: Arianna Savo

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.