Isännät on julkaissut debyytti-EP:nsä “Cybertruck”

Neljän kappaleen EP:llä taistellaan titaaneja vastaan, metsästetään hirviöitä, paetaan verenhimoista robottiautoa – ja sauvakävellään.

Kuva: Joel Forsman
MAINOS:Tiedote 3.3.2023

Modernin metallin kauhukaksikko Isännät on julkaissut debyytti-EP:nsä. Cybertruck on neljän kappaleen voimannäyte yhtyeeltä, jonka mielestä suomenkielistä metallikenttää pitää ravistella sopivan sekopäisellä rähinähevillä. Maineikkaalla Sonic Pump Studiosilla äänitetyllä EP:llä Isännät moukaroivat thrash metalia, industrial-louhintaa ja hetkittäin jopa punk-henkistä paahtoa modernin metallin muottiin ja laukaisevat paketin pahaa-aavistamattoman Suomen ilmatilaan. Cybertruckin tuottivat JC Halttunen ja Arttu Kuusisto. EP:n miksasi Halttusen lisäksi Aleksi Villberg, joka myös vastasi masteroinnista.

“Elon Musk voi hengähtää helpotuksesta – Cybertruck on viimein saatettu onnistuneesti markkinoille. Ja kovasti tekijöidensä näköinenhän siitä tuli: armotonta runttausta ensitahdeista lähtien, mutta sopivalla silmäkulman pilkkeellä. Kokonaisuuden kruunasi muun muassa Tyrantille kansia piirtänyt Julia Riitijoki, joka sai heti kiinni visiostamme ja loi kanteen verenhimoisen ja pysäyttämättömän monsteriauton,” yhtye kuvailee.

Kuuntele Cybertruck-EP:n nimikkokappale Spotifystä tai YouTubesta.

Isännät on pääkaupunkiseudulla vuonna 2020 perustettu metalliyhtye, joka luottaa superhevin, synkän nihilismin ja sarjakuvamaisen väkivallan epäpyhään kolminaisuuteen. Yhtyeen jäsenet ovat rumpali Hiski Hirvonen ja kitaristi-laulaja Lassi Linnola. Molempien mielestä Gojira, Rytmihäiriö ja Rammstein ovat kovia juttuja, ja sen myös kuulee.

Instagram: @isannat666


Lähde: Isännät
Kuva: Joel Forsman

 | Profiili

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.