Palehørselta runnova single “Revival”

Kuva: Palehørse

Tiedote 31.8.2023

Voiko suoraviivaisesti runnova kappale olla kimurantti? Vastauksen antaa tyylilajien välillä vaivattomasti seilaava Palehørse, joka on julkaissut uuden singlen nimeltä “Revival“. Punkahtavasti jyräävä kappale vääntyy suoraviivaisesta säkeestä mutkikkaaseen kertosäkeeseen ja esittelee samalla yhtyeen taitoa nivoa vastakkaisia elementtejä vaivattomasti yhteen.

Tamperelainen Palehørse ehti valmistella pitkään seuraajaa vuoden 2019 debyytilleen. “Hunting Grounds” -nimen saanut kakkosalbumi julkaistaan marraskuussa norjalaisen Indie Recordingsin toimesta. Tulevalta albumilta on aiemmin irrotettu kaksi singleä: levyn raskainta laitaa edustava “Unravel” sekä grungea ja Musea sekoitteleva “Magnetism“.  Palehørse on mahdollista nähdä seuraavan kerran livenä 4.10 Tampereen Hönö Baarissa osana Lost In Music -tapahtumaa.

– Revival Spotifyssa
– Revival YouTubessa
– Revival Apple Musicissa

Kokoonpano
Lassi Mäki-Kala – laulu, kitara
Samu Honko – rummut
Ville Siivonen – basso

Palehørse
Instagramissa
Facebookissa


Lähde: PressHopper

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.