Slash the Smile Saarijärven Nuorisotalolle 20. toukokuuta – keikka striimataan

Kuva: Nina Ihanamäki

Mediatiedote 20.4.2022

Jyväskyläläinen metalliyhtye Slash the Smile aloittaa vuoden 2022 keikat Saarijärven nuorisotalolta. Paikallisten Nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä järjestetty keikka soitetaan liveyleisön edessä, jonka lisäksi keikka striimataan Nuorisopalveluiden YouTube-kanavan kautta.

Slash the Smilen oli tarkoitus soittaa keikka Saarijärven nuorisotalolla jo joulun 2021 aikana striimeineen, mutta koronapandemia sotki suunnitelmia. Tapahtuma päätettiin siirtää ja toukokuussa keikka saadaan viimein toteutumaan.

Slash the Smile on jyväskyläläisyydestään huolimatta vahvasti saarijärveläistaustainen, sillä neljä yhtyeen viidestä muusikosta on kotoisin Saarijärveltä. Yhtyeen basisti Ville Vähälä huomauttaa, että toisinaan on hyvä pysähtyä ja muistaa omia juuriaan. ”Nuorisotalolla käytiin nuorempana ahkerasti soittamassa milloin milläkin porukalla! Niiltä ajoilta on tullut paljon oppia, jota hyödynnän bänditoiminnassa yhä tänäkin päivänä”, Vähälä lisää.

Slash the Smile julkaisi tammikuussa debyytti-EP.nsä ”TWO FACES”. Yhtye on kuitenkin ollut keikkatauolla tuottelias ja on äänittämässä lisämateriaalia, jota on luvassa vielä tämän vuoden aikana.

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/766224064359180


Lähde: Slash The Smile
Kuva: Nina Ihanamäki

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.